Κλοπ: Δεν θα ήταν άσχημο ακόμα ένα Τσάμπιονς Λιγκ

14:55 5/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Βεστφαλία, η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα διεκδικήσει, κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Γιούργκεν Κλοπ να στοχεύει πέρα από τα προημιτελικά, μέχρι τον τελικό του Γουέμπλεϊ και την κατάκτηση του τροπαίου.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της πρωταθλήτριας Γερμανίας τόνισε: "Θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας και να φτάσουμε ακόμα πιο μακριά στη διοργάνωση. Σκοπός μας είναι να περάσουμε στην Ιστορία του συλλόγου, πετυχαίνοντας κάτι μεγάλο. Η Ντόρτμουντ έχει κατακτήσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν θα ήταν άσχημο να κατακτήσει ακόμα ένα".
Για την ρεβάνς του 2-2 στο Ντόνετσκ, ο Κλοπ δήλωσε: "Μπορεί να παίζουμε για δύο αποτελέσματα, αφού ακόμα και με ισοπαλία προκρινόμαστε, πρέπει, ωστόσο, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, αν θέλουμε να περάσουμε. Το παιχνίδι με τη Σαχτάρ αναμένεται πολύ δύσκολο. Ακόμα και την ισοπαλία, θα την πάρουμε με μεγάλη προσπάθεια. Οι Ουκρανοί έχουν πολύ καλή ομάδα, ενώ ο προπονητής τους, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, είναι έμπειρος και ικανότατος και είναι βέβαιο πως θα παρατάξει την ομάδα του με στόχο να μας κάνει τη... ζημιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα