Μουρίνιο: Δεν είμαστε στο επίπεδο κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων

11:34 19/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι βρίσκεται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο προτιμά να κρατάει χαμηλούς τόνους σημειώνοντας πως η ομάδα του δεν είναι ανάμεσα στους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους και δεν έχει δημιουργηθεί για να νικάει και να μπορέσει να φτάσει μέχρι τον εφετινό τελικό.
Σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση επί της Γαλατάσαραϊ, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: "Δεν είμαστε ομάδα που έχει δημιουργηθεί για να νικάει, δεν είμαστε στο επίπεδο των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Για μας,

το να παίξουμε κόντρα στους μεγάλους θα είναι μια φανταστική εμπειρία.
Είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε εδώ, από το καλοκαίρι θα είμαστε ανταγωνιστικοί ώστε να φτάσουμε μέχρι τέλους".
Για τις διαφορές ανάμεσα σε αγγλικό και ιταλικό πρωτάθλημα, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές. Στην Ιταλία υπάρχουν οι Φιορεντίνα, Γιουβέντους και Νάπολι που μπορούν να κατακτήσουν το Europa League, αντίθετα στην Αγγλία δεν υπάρχουν ομάδες που να διεκδικούν το τρόπαιο.
Θα δούμε αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταφέρει να κερδίσει τον Ολυμπιακό και να πάει στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι φταίει το σύστημα επειδή, όσον αφορά εμάς, παίξαμε Σάββατο βράδυ ενώ η Γαλατάσαραϊ έπαιξε στο πρωτάθλημα της την Παρασκευή. Το ίδιο συνέβη και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έπαιξε ένα μεγάλο ματς την Κυριακή και την Τετάρτη αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι σωστό αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα