Δεν σταματάει πουθενά ο Ρονάλντο

11:04 19/3/2014 - Πηγή: AEK365

Στο 3-1 επί της Σάλκε που "σφράγισε" την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε άλλα δυο ρεκόρ επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Πρώτα από όλα, με τα δυο γκολ που πέτυχε έφτασε τα 13 στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ και είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να τον ακολουθεί έχοντας 10 γκολ.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε

μια προσωπική επίδοση καθώς για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ φτάνει 13 γκολ σε μια σεζόν και αξίζει να σημειωθεί πως δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στην Γαλατάσαραϊ στην Ισπανία για την φάση των ομίλων λόγω τραυματισμού.
Πλέον, είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που πετυχαίνει γκολ σε 7 συνεχόμενα παιχνίδια και μάλιστα στα 6 από αυτά έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα από δυο φορές.
Τώρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τα 13 γκολ απέχει ένα γκολ από την ισοφάριση του ρεκόρ που έχουν Αλταφίνι και Μέσι οι οποίοι έχουν σκοράρει από 14 φορές ο καθένας σε μια σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Συνολικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετράει πλέον 63 τέρματα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και είναι τρίτος πίσω από τον Ραούλ των 71 γκολ και των Μέσι των 67 γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα