Μουρίνιο: Αν δω τον Ντι Μαρία... μπουμ! (VIDEO)

20:58 25/10/2014 - Πηγή: AEK365

Τον Ιούνιο σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε κάνει τάκλιν στον τραγουδιστή Olly Murs και στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προειδοποίησε πως θα κάνει το ίδιο αν δει τον Ντι Μαρία να κάνει ντρίπλες.
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι δήλωσε: "Είδατε το τάκλιν που έκανα; (σ.σ. τον Ιούνιο). Αν μπορούσα να κάνω το ίδιο και τη Κυριακή, θα το έκανα. Και είναι και ο ίδιος διαιτητής. Αν δω τον Ντι Μαρία να ντριμπλάρει μπροστά μου, μπούμ!".
Ο Μουρίνιο

μίλησε και για τον Λουίς Φαν Χάαλ με τον οποίο θα βρεθούν αντιμέτωποι: "Θα τα καταφέρει. Είναι καλός. Πιστεύω πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε φανταστική θέση. Όταν έχεις τα κεφάλαια πρέπει να αγοράσεις καλά και να προπονήσεις καλά. Ξέρω πως ο Λουίς είναι ικανός να αγοράσει και να προπονήσει καλά. Ας δούμε πώς θα τελειώσουν τα πράγματα.
Ήταν σημαντικός για τη καριέρα μου. Μου έδωσε καλή ευκαιρία να εργαστώ σε υψηλό επίπεδο ως ένας νέος προπονητής. Αν έπρεπε να διαλέξω έναν σημαντικό άνθρωπο στη καριέρα μου, ο Φαν Χάαλ θα ήταν αυτός. Ποτέ δεν έκρυψα το σεβασμό, τη σχέση και την επίδραση του".

Keywords
Τυχαία Θέματα