Μουντιάλ: Σεξ, αυνανισμός, ακροβατικά και οίκοι ανοχής!

15:01 22/5/2014 - Πηγή: AEK365

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έρχεται ξανά στο προσκήνιο η συζήτηση για το κατά πόσο το σεξ και το ποδόσφαιρο μπορούν να συνδυαστούν στην διάρκεια μιας μεγάλης διοργάνωσης.
Ήδη ομοσπονδιακοί τεχνικοί εθνικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας έχουν θέσει απαγορεύσεις και περιορισμούς στους ποδοσφαιριστές.
Για παράδειγμα, στο Μεξικό ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μιγκέλ Ερέρα απαγόρευσε το σεξ, το κάπνισμα και το αλκοόλ λέγοντας πως "αν ένας παίκτης δεν μπορεί να αντέξει ένα μήνα ή 20 μέρες χωρίς να έχει σεξουαλική επαφή, τότε δεν είναι διατεθειμένος να είναι επαγγελματίας. Παίζουμε στο Μουντιάλ, δεν πάμε σε πάρτι".
Στη Βοσνία, ο Σάφετ Σούσιτς απαγορεύει το σεξ αλλά επιτρέπει τον αυνανισμό. Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Βόσνιων λέει: "Μπορούν να βρουν άλλες λύσεις. Μπορούν να αυνανίζονται αν θέλουν".
Οι "οικοδεσπότες" Βραζιλιάνοι επιτρέπουν τις σεξουαλικές επαφές αλλά απαγορεύουν τα ακροβατικά στην διάρκεια αυτών.
Όσο για την Εθνική Γαλλίας, η δικαστική περιπέτεια των Ριμπερί, Μπενζεμά με την ανήλικη κοπέλα είναι ακόμα πρόσφατη με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ντιντιέ Ντεσάν, να ξεκαθαρίζει πως οι παίκτες αποφασίζουν αν θα κάνουν σεξ, πότε και πόσο. Όταν τον ενημέρωσαν πως το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή της Εθνικής Γαλλίας στη Βραζιλία είναι πολύ κοντά σε οίκο ανοχής, ο Ντεσάν είπε πως θα κρατάει αρχείο για τους δημοσιογράφους που θα το επισκεφτούν όπως θα κάνουν και εκείνοι το ίδιο για τους παίκτες του.

Keywords
Αναζητήσεις
seks akrovatika
Τυχαία Θέματα