Μόργκαν: Η ΑΕΚ είναι όπως η Ελλάδα

18:22 17/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μπορεί να απέχουν για 6 χρόνια από το γήπεδο, ωστόσο δίνουν το «παρών» σε διάφορες συγκεντρώσεις που φορούν την ΑΕΚ προκειμένου να φωνάξουν και να ζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον για την αγαπημένη τους ομάδα. Παράλληλα, βρέθηκαν και δίπλα στους απεργούς της Χαλυβουργίας, ώστε να συμπαρασταθούν στα αιτήματά τους. Ο λόγος για τους «Πειρατές του Ονείρου», με τον εκ των ιδρυτών τους να μιλάει στον Sentra 103,3. O Μόργκαν, αναφέρθηκε στην ΑΕΚ,

στο μέλλον της, μίλησε για τη «Φλόγα», αλλά και για την πρωτοβουλία τους να βρεθούν δίπλα στους απεργούς της Χαλυβουργίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την 6χρονη αποχή των «Πειρατών του Ονείρου» από το γήπεδο:

«Ακούγεται παράξενο. Είμαστε οι... χαλυβουργοί της ΑΕΚ. Απέχουμε όχι μόνο εμείς αλλά χιλιάδες ΑΕΚτζήδες και αυτό είναι μια έμπρακτη εκδήλωση διαμαρτυρίας απέναντι σε ένα καθεστώς αυτό που λέμε εμείς του 2004 που ξεκίνησε από τον τέως πρόεδρο και την παρέα του και οδήγησε την ΑΕΚ ξανά σε βαθιά αδιέξοδα.

Η αποχή είναι μια μορφή πίεσης και έχει ξεκάθαρο στόχο, να απαλλαγούμε μια για πάντα από αυτούς. Δεν είναι ότι μας προκαλεί μόνο απέχθεια και αποστροφή αυτό το σύστημα όλο που κρατάει αιχμάλωτη την ΑΕΚ και την διέλυσε. Το περιφρονούμε με στην στάση μας αυτό το συγκεκριμένο στάτους κβο. Η αποχή έχει δύο σκέλη: Ότι δεν νομιμοποιούμε με την παρουσία μας αυτή την νοσηρή κατάσταση που ρήμαξε την ΑΕΚ και δεύτερον αρνούμαστε να τους στηρίξουμε οικονομικά. Μέχρι να φύγουν. Δεν υπάρχει συμβιβασμός και δεν κάνουμε βήμα πίσω.

Είναι η ΑΕΚ η μεγάλη μας αγάπη , είμαστε περήφανοι που είμαστε δίπλα στην ομάδα της τιμημένης προσφυγιάς με όλους του συμβολισμούς που κουβαλάει και από μικρά παιδιά είμαστε δίπλα της. Έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές θριάμβων αλλά ειδικά από το 2004 και μετά με όλους αυτούς που κυβερνούν στην ομάδα ήρθε η απαξίωση και η μιζέρια. Γιατί; Γιατί της στέρησαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Γιατί η ΑΕΚ είναι ομάδα που από την ιστορία της πρέπει να πρωταγωνιστεί. Δεν είναι ένας θλιβερός κομπάρσος που την έχουν κάνει όλοι αυτοί οι ψευτοσωτήρες.

Για το εάν πιστεύει ότι μπορεί αυτή η διοίκηση της ΑΕΚ να βρει έναν ικανό επενδυτή που να την φέρει εκεί όπου ονειρεύεται ο κόσμος της:

Η ΑΕΚ θυμίζει σε πολλά την Ελλάδα. Όπως την Ελλάδα κάποιοι την οδήγησαν στην χρεοκοπία και την σφαγή όλων αυτών των διεθνών τοκογλύφων και τον λαό στην ανέχεια και την φτώχεια και μας ζητάνε να τους πιστέψουμε ότι οι ίδιοι θα μας σώσουν, το ίδιο συμβαίνει και με την ΑΕΚ κατ' αναλογία.

Όλοι αυτοί οι ψευτομεσσίες και ψευτοευεργέτες του τέως προέδρου και της παρεούλας του που πούλησαν ψεύτικη ελπίδα στον κόσμο, την φόρτωσαν ξανά την ΑΕΚ με χρέη και υποθήκες, σαμποτάρισαν - κι αυτό είναι το σπουδαιότερο - την ανοικοδόμηση του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια όλα τα προηγούμενα χρόνια, σαμποτάρισαν την πρόταση του Μελισσανίδη, σαμποτάρισαν τις προσπάθειες του Ανατολιωτάκη, τους αγώνες του κόσμου της ΑΕΚ και διέρρηξαν και την χημεία του λαού της ΑΕΚ με την ομάδα με διώξεις, με κατασκευασ

Keywords
Τυχαία Θέματα