Μώραλης: Θα κάνουμε μια έντιμη προσπάθεια

16:42 27/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Μώραλης είναι εδώ και λίγες ώρες ο νέος πρόεδρος της Super League και στις πρώτες του δηλώσεις υποσχέθηκε να κάνει μια έντιμη προσπάθεια έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Μώραλης αφού εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τους πρόσφατους θανάτους των Τζόνι Βεκρή και Απόστολου Παπουτσάκη στην συνέχεια τόνισε: "Είναι

μεγάλη τιμή για ‘μένα. Μετά από 18 χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο, μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω και από την θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας. Σε μια δύσκολη περίοδο, που έχουν επιδεινωθεί τα προβλήματα. Γίνεται προσπάθεια από τις ομάδες να υπερασπιστούμε το ποδόσφαιρο -με τα όποια προβλήματα έχουμε λόγω και του ότι πολλές ομάδες θα αγωνίζονται με πολλούς νεαρούς Έλληνες παίκτες. Εγώ θα είμαι καθημερινά στα γραφεία με τους συνεργάτες μου για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Αυτή η απαξίωση από ορισμένους δεν είναι δίκαιη. Πιστεύω ότι πετύχουμε και θα κάνουμε μια έντιμη προσπάθεια".
Για Τρίτη φορά παράγοντας του Ολυμπιακού εκλέγεται στην προεδρία της Super League με τον Μώραλη να σχολιάζει για την στάση που κράτησαν στην ψηφοφορία Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ: "Θα προσπαθήσω να πείσω τις δύο ομάδες μέχρι τον Μάιο, ότι έκαναν λάθος που δεν με ψήφισαν. Βέβαια καταλαβαίνω ότι είναι θετιμό, λόγω της πίεσης που δέχονται".
Για το αίτημα της Football League, τη νέα περίοδο να ανέβουν πέντε ομάδες στην Super League, ανέφερε: "Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Πρέπει να προταθεί μια συνολική λύση. Ωστόσο τουλάχιστον σε ό,τι έχουμε συζητήσει δεν είναι στα πλάνα μας".

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, σημείωσε: "Ευχαριστώ τους συναδέλφους που με τίμησαν ξανά. Υπάρχουν πολλά προβλήματα όπου θα ασχοληθούμε δυνατά και θα ασχοληθούμε για την επίλυσή τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα