Μαντόνα: Στην Ελλάδα πεινάνε (VIDEO)

15:47 27/7/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την αναφορά της Μαντόνα στους Έλληνες που θέλουν να διώξουν τους μετανάστες, αναφέρθηκε ακόμα μια φορά στη χώρα μας και την κατάσταση που επικρατεί.

Η Μαντόνα κατά τη διάρκεια της χθεσινής της συναυλίας στο Olympia theatre του Παρισιού ανέφερε ότι λόγω της κρίσης στην Ελλάδα ο κόσμος δεν έχει τίποτα να φάει, ενώ τόνισε ότι πρέπει να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους άλλους για όλα γιατί ο εχθρός είναι

μέσα μας.

«Περνάμε σε ιδιαίτερα τρομοκρατικούς καιρούς. Οι οικονομικές αγορές καταρρέουν, ο κόσμος δεν έχει τίποτα να φάει στην Ελλάδα, ο κόσμος σε όλο τον πλανήτη υποφέρει και φοβάται. Και τι συμβαίνει όταν ο κόσμος φοβάται; Τι συμβαίνει; Γίνεται μη ανεκτικός! Αρχίζει και δείχνει με το δάχτυλο τους άλλους. Λένε «εσύ είσαι η αιτία, εσύ είσαι το πρόβλημα, εσύ φταις». Λένε «φύγε»! Και αυτοί όπως ξέρετε δεν είναι η απάντηση στο πρόβλημα. Ο εχθρός δεν είναι εκεί έξω. Δεν υπάρχει εξωτερικός εχθρός. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ο εχθρός είναι μέσα μας», είπε χαρακτηριστικά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της συναυλίας πολλοί διαμαρτυρήθηκαν και κάποιοι ζήτησαν τα λεφτά τους πίσω γιατί η Μαντόνα περισσότερο μιλούσε για την παγκόσμια κρίση παρά τραγουδούσε!

Keywords
Τυχαία Θέματα