Μόνο Ολυμπιακό έχει σφυρίξει φέτος ο Λαμπρόπουλος

14:42 9/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Μάριος Λαμπρόπουλος, του συνδέσμου Ηλείας, ορίστηκε και θα διευθύνει το ντέρμπι της Τετάρτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ο συγκεκριμένος διαιτητής φέτος έχει σφυρίξει μόνο τον Ολυμπιακό, στο ματς πρωταθλήματος των ερυθρολεύκων στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Πανθρακικό τον οποίο και κέρδισαν 5-1. Επίσης, είχε διευθύνει και τον αγώνα του Τύρναβου

με τον Ολυμπιακό φέτος για το Κύπελλο, στην προηγούμενη φάση, όπου οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 0-3.

Αντίθετα, για να δούμε πότε σφύριξε ματς της ΑΕΚ ο συγκεκριμένος διαιτητής πρέπει να... τρέξουμε αρκετά χρόνια πίσω και το 2010, όταν στις 10/1 η ΑΕΚ φιλοξένησε τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς που έληξε 3-3 και ο Λαμπρόπουλος είχε δώσει ένα... περίεργο πέναλτι υπέρ των φιλοξενουμένων.Σε ότι έχει να κάνει με τους βοηθούς για το ματς με τον Ολυμπιακό, ο Σίπκας ήταν δεύτερος βοηθός στο ματς Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (2-0), έχοντας σταματήσει με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Κάπελ των φιλοξενούμενων, με το παιχνίδι στο 0-0. Ήταν επίσης β βοηθός στο Ολυμαπιακός-Πανιώνιος (2-0), ενώ ήταν ξανά β βοηθός, στο Ολυμπιακός -Πανιώνιος για το Κύπελλο, που έληξε 1-1.

Όσον αφορά τον Γρεβένη, ήταν πρώτος βοηθός στο Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός (1-0), αλλά και στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (1-1). Ως βοηθός είχε βρεθεί και σε ένα ματς της ΑΕΚ, πάλι για το Κύπελλο, αυτό με την Κέρκυρα.

Τέλος, η επιλογή του Αρετόπουλου για 4ο δεν χρειάζεται και πολλή... ανάλυση. Γνωστός τοις πάση...

Keywords
Τυχαία Θέματα