Μέντες: Ο τραγουδιστής φταίει, όχι ο Ρονάλντο

13:58 9/2/2015 - Πηγή: AEK365

Έξαλλοι είναι οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ, για το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε πάρτι για τα 30α γενέθλια του λίγες μόνο ώρες μετά το 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο Ζόρζε Μέντες έσπευσε να δικαιολογήσει τον Πορτογάλο ρίχνοντας όλη την ευθύνη στον Κολομβιανό τραγουδιστή Κέβιν Ρολδάν που ήταν παρών στο πάρτι.
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε: "Για τη γιορτή, επιλέξαμε ένα μέρος όπου θα μπορούσαν να δειπνήσουν τόσα πολλά άτομα. Επρόκειτο για ένα γεγονός απόλυτα

ιδιωτικό και είναι λογικό να είμαστε θυμωμένοι επειδή κάποιος εκμεταλλεύτηκε την περίσταση για να βγάλει φωτογραφίες τις οποίες μάλιστα φίλτραρε.
Αυτό που έγινε ήταν ανεπίτρεπτο. Δεν είχε κανένα δικαίωμα να το κάνει. Παραβίασε ιδιωτικές στιγμές πολλών ανθρώπων. Δεν έχω μιλήσει με άλλους, αλλά είμαι σίγουρος πως τον ίδιο θυμό έχουν και αυτοί".
Ο Μέντες εξήγησε επίσης γιατί έπρεπε ο Ρονάλντο να κάνει το πάρτι, παρά τη βαριά ήττα: "Ήταν πολύ στεναχωρημένος. Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος επαγγελματίας στον κόσμο. Μου είπε ότι έπρεπε να πάει γιατί υπήρχαν και 40 παιδιά. Θα έμενε για λίγο και θα έφευγε. Θέλησε να σεβαστεί τους καλεσμένους του. Αν δεν το είχε προγραμματίσει από καιρό πριν, δεν θα έβγαινε καν από το σπίτι. Ήταν στεναχωρημένος και θυμωμένος από την ήττα".

Keywords
Τυχαία Θέματα