Όρθιος στο Περιστέρι ο ΠΑΟ

18:59 30/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΠΛΕΪ ΟΦ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-1
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Τριτσώνης

Στο 1-1 κόλλησαν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός και αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει τον Αστέρα θα αποκτήσει σημαντικό αβαντάζ για τη 2η θέση.

Μόλις στο 1ο λεπτό η άμυνα του Παναθηναϊκού

δεν αντέδρασε σωστά, ο Παπαδόπουλος βρέθηκε μόνος του στην περιοχή του τριφυλλιού που σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 13' ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να φύγει στην κόντρα όμως τον πρόλαβαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και το σουτ που έκανε κόντραρε στα σώματα. Ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη του καλή ενέργεια στο 15' με τον Ατζαγκούν να βρίσκει τον Πέτριτς που έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στην αγκαλιά του Τσέναμο, ενώ στο επόμενο λεπτό ο μετά από κόρνερ, ο Λαζαρίδης έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Τελικά στο 18ο λεπτό ο Παναθηναϊκός πήρε κεφάλι στο σκορ. ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε εξαιρετική σέντρα και ο Αμπέιντ πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 23ο λεπτό ο Ούμπιντες προσπάθησε ανεπιτυχώς να πλασάρει από τα κέντρο τον Καπίνο, ενώ στο 25' ο Καπίνο μπλόκαρε το σουτ του Ζέκα. Στο 29ο λεπτό ο Καπίνο έδιωξε λανθασμένα, αλλά ο Δημούτσος από καλή θέση, έπιασε αέρα, ενώ στο 31' ο Τσενάμο βγήκε και πρόλαβε τον Καρέλη. Στο 37ο λεπτό ο Τσενάμο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Νάνο, ενώ στο 41' και στο 42' οι προσπάθειες των Σίλντενφλεντ και Καρέλη, πέρασαν λίγο άουτ.

Στο 48ο λεπτό ο Τσενάμο είπε όχι σε σουτ του Πέτριτς, αλλά στο 56' ο Ούμπιντες εκτέλεσε το κόρνερ ο Ταυλαρίδης πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά νίκησε τον Καπίνο κάνοντας το 1-1. Δύο λεπτά μετά από το γκολ, ο Παναθηναϊκός άγγιξε το 2-1, καθώς ο Πέτριτς βγήκε μόνος με τον Τσενάμο, που του είπε όχι για ακόμη μια φορά. Μάλιστα στο 62' ο Νάνο έκανε το γύρισμα από αριστερά στον Ζέκα που αμαρκάριστος και προ κενής εστίας, έχασε το άχαστο, ενώ στο 72' ο Καπίνο έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Ναπολεόνι. Έξι λεπτά μετά, τα σουτ του Μέντες έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Λαγός τραυματίστηκε και ο Παναθηναϊκός συνέχισε από εκεί και πέρα με 10παίκτες καθώς ο Αναστασίου είχε κάνει όλες τις αλλαγές. Έτσι στο 85ο λεπτό ο Παπαδόπουλος κοντρόλαρε όμορφα και σούταρε, αλλά ο Κουτρουμπής έδιωξε πάνω στη γραμμή, ενώ στο 90' ο Τσενάμο είπε όχι σε κοντινό πλασέ του Καρέλη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Παπαδόπουλος, Δημούτσος, Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία (74' Μπάλλας), Καραμάνος, Μπρίτο (57' Ναπολεόνι)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Κλωναρίδης, Αμπέιντ (30' Καρέλης), Ζέκα, Ατζαγκούν (54' Μέντες), Νάνο, Σίλντενφελνετ, Πέτριτς (65' Μπεργκ)

Keywords
Τυχαία Θέματα