Μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη (VIDEO)

20:23 15/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 4η αγωνιστική


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

Ο Λαμπρόπουλος στο 86' απάντησε στο γκολ του Ιγκόρ και έσωσε την παρτίδα για τον Πανιώνιο με τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη (1-1). Ο Πανθρακικός μπήκε πιο δραστήριος στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να βρει

κενούς διαδρόμους και να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Γιαννακόπουλου. Ο Πανιώνιος από την άλλη είχε τη διάθεση να επιβάλει τον ρυθμό του, χωρίς όμως να τα καταφέρει.Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ιγκόρ να κλέβει τη μπάλα από τον Λαμπρόπουλο και με πλασέ μέσα από την περιοχή να κάνει το 0-1.Οι κυανέρυθροι πίεσαν στη συνέχεια για την άμεση απάντηση, όμως το ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Κομοτηνής να έχει το προβάδισμα.

Το ματς κυλούσε όπως ήθελε ο Πανθρακικός, ωστόσο ένα λάθος το έφερε... τούμπα. Ο Πανιώνιος που πίεζε μετά και την είσοδο του Πάνου εκμεταλλεύθηκε την πολύ κακή έξοδο του Σέρεμετ και με κεφαλιά του Λαμπρόπουλου έφερε το ματς στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν, οι «κυανέρυθροι» τους έκλεισαν στα καρέ τους και ακολούθησε ένα εφιαλτικό πεντάλεπτο. Ωστόσο, ο Πάνος στο 89' και ο Ντούνης στο 91' νικήθηκαν από τον Σέρεμετ που...προσπάθησε να σβήσει το μεγάλο του λάθος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Κολοβός (84' Πάνος), Λάζνικ (46' Ντούνης), Αραβίδης, Καμπάνταης (64' Γιάννου).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ρομέου (92' Τριανταφύλλου), Μίκουλιτς, Ίγκορ, Λαδάκης, Ζος, Μπαϊκάρά, Κάσες (83' Ζεκίνια), Τζάνης (58' Ντιόγκο), Χρήστου

Keywords
Τυχαία Θέματα