Μόγες: Δεχόμαστε ανόητα γκολ

08:31 23/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη χαμένη στο ντέρμπι του Μάντσεστερ καθώς ηττήθηκε 4-1 από την Σίτι στο "Etihad" με τον Ντέιβιντ Μόγιες να υποστηρίζει πως η ομάδα του δέχεται ανόητα γκολ αλλά να διαβεβαιώνει πως οι παίκτες του θα αντιδράσουν.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Αν υπήρχαν παίκτες που θα περίμενα να αντιδράσουν μετά από τέτοια ήττα, τότε σίγουρα θα ήταν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα αντιδράσουν! Όλοι οι προπονητές έχουν καλές και κακές μέρες. Εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Η αρχή

της σεζόν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη. Έχω ξανάρθει στο γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι, όταν ήμουν στον πάγκο της Έβερτον. Ποτέ όμως δεν είχα υποστεί τέτοια ήττα. Μίλησα στους παίκτες μου, όπως θα έκανα σε οποιαδήποτε ομάδα. Δεν παίξαμε αρκετά καλά για να νικήσουμε. Η Σίτι άξιζε να πάρει την νίκη. Αν δέχεσαι τέσσερα γκολ, τότε δεν μπορείς να περιμένεις πολλά. Δεχόμαστε ανόητα γκολ".
Για την εμφάνιση του Γουέιν Ρούνεϊ ο Μόγες δήλωσε πως "ήταν εντυπωσιακός. Δεν του άξιζε να βρίσκεται στην ομάδα που ηττήθηκε σήμερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα