Μπενίτεθ: Δυνατό μας σημείο η ομαδικότητα

08:18 23/9/2013 - Πηγή: AEK365

Την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα συνέχισε η Νάπολι που έκανε το "4 στα 4" νικώντας την Μίλαν 2-1 μέσα στο "Σαν Σίρο" με τον Ράφα Μπενίτεθ να υπογραμμίζει πως η επιτυχία ήρθε μέσα από την ομαδικότητα που, όπως είπε, είναι το δυνατό σημείο της εφετινής Νάπολι.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Νάπολι τόνισε: "Η ομαδικότητα αποτελεί το δυνατό μας σημείο. Από εκεί και μετά, υπάρχουν οι παίκτες που σε ατομικό επίπεδο είναι ικανοί να κάνουν την διαφορά. Χρειάζεται να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα ακόμη για να μπορέσουμε

να πάρουμε περισσότερες νίκες. Με την 5η σερί νίκη μας (σ.σ. συμπεριλαμβάνεται και αυτή κόντρα στην Ντόρτμουντ) πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος".
Για τον Πέπε Ρέινα που απέκρουσε το πέναλτι του Μάριο Μπαλοτέλι, ο Μπενίτεθ δήλωσε: "Για πολύ καιρό δουλεύουμε τόσο τον Ρέινα, όσο και τους άλλους τερματοφύλακες μας στα πέναλτι και αναλύουμε το πώς τα χτυπούν οι εκτελεστές των αντιπάλων".
Τέλος, ο Ράφα Μπενίτεθ δήλωσε: "Χρειάζεται να διορθώσουμε ακόμα κάποια πράγματα στην άμυνα αλλά το να νικάς στο Σαν Σίρο είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο".

Keywords
Τυχαία Θέματα