Μίτσελ: Ζούμε για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

08:45 12/3/2014 - Πηγή: AEK365

Δυο συνεχόμενες ήττες μετράει ο Ολυμπιακός και στην χθεσινή προπόνηση ο Μίτσελ θέλησε να ανεβάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της ρεβάνς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια εβδομάδα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ισπανός προπονητής σε ομιλία του προς τους παίκτες τόνισε: "Καταλαβαίνετε όλοι ότι μπροστά, μας περιμένει μια μεγάλη πρόκληση. Είναι πρόκληση καριέρας, ζωής.
Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στα υπόλοιπα, ακόμη και αν είναι

ντέρμπι. Υπήρξα παίκτης και ξέρω. Δέχομαι ότι είχατε και κούραση. Ήταν δύσκολο να είμαστε συγκεντρωμένοι, σαν να άδειασε η μπαταρία μετά την νίκη επί της Γιουνάιτεντ. Ξέρω ότι με τον Παναθηναϊκό επηρεαστήκατε και από αυτό που έγινε με τον Μάικλ. Κάναμε όμως και λάθη και αυτά πρέπει να τα διορθώσουμε, να μην τα επαναλάβουμε γιατί θα στοιχίσουν ακριβά με την Μάντσεστερ. Ξεχνάμε τα προηγούμενα παιχνίδια και ζούμε για τον αγώνα με την Μάντσεστερ.
Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κάνουμε την καλύτερη προετοιμασία. Και θα έχουμε στην συνέχεια την ευκαιρία να απαντήσουμε στους αντιπάλους μας στην Ελλάδα, στο Κύπελλο, που είναι και ένας τίτλος, γιατί τα ντέρμπι που χάσαμε ήταν στο πρωτάθλημα, που θα το πάρουμε με μια ακόμα νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα