Μητρόπουλος: Ποτέ δεν ήμουν ξενερωμένος

13:12 3/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι απογοητευμένος που έμεινε στον Παναιτωλικό, παρά τις προτάσεις που είχε από ΑΕΚ και ΟΦΗ, ο Παύλος Μητρόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν νιώθει ξενερωμένος και πως πριν από 2-3 εβδομάδες αποφάσισε ο ίδιος να μείνει στην ομάδα του Αγρινίου προκειμένου να την βοηθήσει να επιστρέψει στην Super League.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό

"ΔΥΤΙΚΑ 96.1", ο αμυντικός μέσος μίλησε για
Τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το πρόσωπο του: "Ήταν η πιο δύσκολη φάση της καριέρας μου το καλοκαίρι αυτό. Το χειρότερο ήταν όταν έλεγε ο πρόεδρος ότι θα τα παρατήσει. Θα μιλήσω ρεαλιστικά. Εκείνη την στιγμή ήμουν στεναχωρημένος. Έχω δεθεί με τον Παναιτωλικό αλλά ποτέ δεν εξέφρασα την επιθυμία να φύγω επειδή η ομάδα έπεσε. Σίγουρα η Β' Εθνική είναι ένα βήμα πίσω στην καριέρα μου, αλλά μέσα από τον Παναιτωλικό έχω κίνητρο παραπάνω να τα δώσω όλα και να ανεβάσουμε ξανά την ομάδα. Πολλά που διάβαζα μέσα στο καλοκαίρι με απογοήτευσαν και για να είμαι καλά στην συνέχεια απέφυγα να τα διαβάζω. Ποτέ δεν ήταν ο Μητρόπουλος ξενερωμένος και δεν θα είναι ποτέ όσο θα είναι στο Αγρίνιο".
Τις ομάδες που τον πλησίασαν: "Όποιες ομάδες με ρωτούσαν πρώτα τις έστελνα στην διοίκηση του Παναιτωλικού. Οι πιο σημαντικές ήταν η ΑΕΚ και ο ΟΦΗ. Σε κάποια στιγμή είχαμε έρθει σε συμφωνία με τον Κωστούλα και τον Μπελεβώνη και μου είχαν πει για να μην μου φράξουν την καριέρα μου αν η πρόταση ήταν καλή θα με άφηναν να φύγω. Μου είχε πει ο πρόεδρος ότι και με λιγότερα από αυτά που αξίζω δεν θα μου φράξουν την καριέρα. Όμως από εδώ και πέρα το μόνο που με νοιάζει είναι ο στόχος ν βγει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Τίποτα άλλο. Όταν είσαι 22 ετών και έχεις τέτοια ζητήματα στο κεφάλι σου θα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος για να σκέφτεσαι μόνο την ομάδα. Εδώ και 2-3 εβδομάδες πήρα την απόφαση να μείνω στο Αγρίνιο για να βοηθήσω την ομάδα και αυτό πλέον κάνω".

Keywords
Τυχαία Θέματα