Μισή χαρά για Μπαρτσελόνα

14:35 15/12/2011 - Πηγή: AEK365

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΑΛ ΣΑΝΤ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: "ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ"

Την Κυριακή στις 12:30 το μεσημέρι, η Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσει το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων μέσα σε τρία χρόνια κόντρα στην Σάντος καθώς στον ημιτελικό επικράτησε της Αλ Σαντ με 4-0, ωστόσο την χαρά της νίκης επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Νταβίδ Βίγια που ενδέχεται να χάσει ολόκληρη την σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα

ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο 17ο λεπτό έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον άτυχο της βραδιάς, τον Βίγια, όταν ο Ισπανός επιθετικός πήρε την μπαλιά από τον Κεϊτά στα δεξιά της μεγάλης περιοχής έπιασε το δυνατό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας της Αλ Σαντ, Μοχάμεντ, ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης και στο 24ο λεπτό ο Αντριάνο εκμεταλλεύτηκε ολέθριο λάθος της άμυνας της Αλ Σαντ. Ο Πέδρο έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, ο Μπελχατζ αντί να απομακρύνει την γύρισε στον τερματοφύλακα του με το πόδι, εκείνος δεν μπορούσε να την μαζέψει με τα χέρια και στην προσπάθεια του να διώξει ο ΑΝτριάνο έβαλε την κόντρα σημειώνοιντας ένα από τα ευκολότερα γκολ της καριέρας του.

Στο 32ο λεπτό το γκολ του Βίγια ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ και τρία λεπτ΄λα αργότερα ο Ιπσανός επιθετικός βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα δυο αντιπάλων του με τον ποδοσφαιριστή να γίνεται αναγκαστική αλλαγή και τον Σάντσες να περνάει στην θέση του.

Δυο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου η Μπαρτσελόνα διπλασίασε τα τέρματα της και πάλι με τον Αντριάνο όταν ο Βραζιλιάνος μπακ κινήθηκε από τα δεξιά και από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία της Αλ Σαντ.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μέσι προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και στο 63ο λεπτό προτίμησε να δώσει ασίστ στον Σεϊντού Κεϊτά ο οποίος κινήθηκε ανάμεσα από δυο αμυντικούς και κατάφερε να κάνει το 3-0.

Στο 66ο λεπτό ο Μάξγουελ παίρνει την θέση του Αμπιντάλ και 8 λεπτά πριν από το τέλος θα διαμορφώσει το τελικό 4-0 έπειτα από μπαλιά του Τιάγκο και ακόμα ένα λάθος του τερματοφύλακα της Αλ Σαντ.

Η Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε με τους: Βαλντές, Πουγιόλ, Αντριάνο, Αμπιντάλ (66' Μάξγουελ), Ινιέστα, Αλκάνταρα, Μασεράνο, Κεϊτά, Βίγια (39' Σάντσες/ 71' Κουένσα), Μέσι, Πέδρο

Keywords
Τυχαία Θέματα