Μιραλάς: Να σκοράρω ξανά με ΠΑΟ

11:55 8/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το ντέρμπι της 19ης Νομεβρίου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό με τον Κέβιν Μιραλάς να ευελπιστεί να καταφέρει και φέτος ό,τι και πέρσι, δηλαδή να σκοράρει εις βάρος των "πράσινων". Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός μίλησε επίσης για τον εφετινό Ολυμπιακό, την πορεία στην Ευρώπη και

εξέφρασε την άποψη του για τον εφετινό Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιραλάς στο NOVASPORTS FM 94.6
-Ποια η γνώμη του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη: "Κάναμε μια καλή εμφάνιση και είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε, ιδιαίτερα τώρα που ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ήταν και νίκη ψυχολογίας, έπρεπε να ανακτήσουμε αυτοπεποίθηση. Ούτως ή άλλως, οι αγώνες με την συγκεκριμένη ομάδα ποτέ δεν είναι εύκολοι. Για εμένα προσωπικά, είμαι ικανοποιημένος που βοήθησα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τίποτα περισσότερο".
-Για τα αμυντικά προβλήματα που έχει φέτος η ομάδα: "Είναι φυσικά σωστή η παρατήρηση, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με την αμυντική γραμμή. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και μαρκάρουν όλοι, ακόμα και οι επιθετικοί. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι".
-Εάν γνωρίζει σε ποια από τις επόμενες αγωνιστικές θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής από τις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Άρη: "Δυστυχώς πρέπει να λείψω σε μια από τις τέσσερις επόμενες αγωνιστικές, αλλά δεν έχω κάνει ακόμα κουβέντα με τον κ. Βαλβέρδε σχετικά. Δεν έχω ενημέρωση ια το πότε θα μείνω εκτός αγώνα".
-Ποια η γνώμη του για την πορεία της ομάδας στην αγωνιστική σεζόν η οποία είναι σε εξέλιξη: "Καλά πάνε τα πράγματα, υπάρχει μόνο η πικρία για τους δυο χαμένους βαθμούς με τον ΟΦΗ, που δεν προσέξαμε και τους πετάξαμε. Γενικά πάντως είμαστε εντός προγράμματος και συνεχίζουμε".
-Στην επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Πέρσι σκόραρε και στα δύο παιχνίδια. Ελπίζει ότι θα τα καταφέρει και πάλι; "Ελπίζω να σκοράρω ξανά, όπως έκανα και πέρσι μέσα-έξω στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. όλοι ξέρουν πως αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα για τον κόσμο και για όλους και έτσι θα είναι φανταστικό να συνεχίσω το θετικό σερί που έχω στα συγκεκριμένα ντέρμπι".
-Ποια είναι η γνώμη του για τον Παναθηναϊκό της εφετινής περιόδου: "Είναι αρκετά διαφορετικός., Μέχρι πέρσι ήταν χτισμένος γύρω από τον Τζιμπρίλ Σισέ και βασιζόταν σε αυτόν. Φέτος γίνεται πιο πολύ ομαδική δουλειά και πιστεύω ότι είναι πιο δυνατός. Για αυτό ακριβώς προβλέπω μια μεγάλη μάχη μεταξύ μας μέχρι τέλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος".
-Ποιοι είναι κατά τη γνώμη του οι πιο επικίνδυνοι παίκτες του Παναθηναϊκού. Πού πρέπει να πέσει το περισσότερο βάρος; "Υπάρχει φυσικά ο Σεμπάστιαν Λέτο που έχει ήδη βάλει δέκα τέρματα και είναι σε τρομερή κατάσταση. Βέβαια πρέπει να τονίσω ότι αρκετά εξ αυτών έχουν έρθει με εκτελέσεις πέναλτι. Και πάλι πάντως είναι σε μεγάλη φόρμα αν και επιμένω πως το φετινό όπλο του Παναθηναϊκού είναι η καλή ομαδική δουλειά πο

Keywords
Τυχαία Θέματα