«Μιραλάς και του χρόνου»

11:22 27/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί φημολογία σε ό,τι αφορά στο μέλλον του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό με τον Σάββα Θεοδωρίδη να εμφανίζεται πεπεισμένος πως ο Βέλγος μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται και του χρόνου στην πειραϊκή ομάδα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ",

ο παράγοντας του Ολυμπιακού τόνισε: "Εγώ μιλάω μαζί του και ένα πράγμα μου λέει. Ότι περνάει τέλεια στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Όλοι τον αγαπάμε και αυτός αγαπάει εμάς. Εάν κάποια στιγμή στο μέλλον έρθει κάποια πρόταση και ο ίδιος θελήσει να φύγει και συμφέρει και το σύλλογο, θα την συζητήσουμε. Αλλά εγώ νομίζω ότι θα μείνει και του χρόνου. Μετά βλέπουμε".

Από την μεριά του ο ομοσπονδιακός προπονητής του Βελγίου, Ζορζ Λέεκενς πιστεύει πως ο Μιραλάς είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε μια τοπ ευρωπαϊκή ομάδα όπως η Άρσεναλ. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ": "Ο Κέβιν αγωνίζεται στο κορυφαίο ελληνικό κλαμπ και διακρίνεται έχοντας συνέχεια και συνέπεια. Θεωρώ πως είναι έτοιμος να παίξει σε τοπ ευρωπαϊκό επίπεδο, ακόμα και στην Άρσεναλ. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να βελτιώνεται. Έχει τα προσόντα για να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Όπως κάνουμε με όλους τους παίκτες έτσι και με τον Μιραλάς, υπάρχει συνεχής παρακολούθηση. Μαθαίνουμε πόσο αποτελεσματικός είναι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με χαροποιεί πολύ να μαθαίνω πως οι παίκτες μας πάνε καλά στο εξωτερικό. Εγώ τον υπολογίζω για όλες τις θέσεις. Και στα άκρα και στην επίθεση. Είναι πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής".

Keywords
Τυχαία Θέματα