Μίλερ: Μόνο μαζοχιστής θα ήθελε την Μπάρτσα

12:22 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

Απόψε στο Μόναχο, η Μπάγερν αναμένεται να σφραγίσει, κόντρα στην Άρσεναλ, το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το υπέρ της 3-1 του Λονδίνου και για τον επόμενο αντίπαλο των Βαυαρών όλοι είναι ευπρόσδεκτοι πλην της Μπαρτσελόνα καθώς, όπως είπε ο Τόμας Μίλερ, μόνο ένας μαζοχιστής θα ήθελε αντίπαλο τους Καταλανούς πριν τον τελικό.
Σε δηλώσεις του ο Γερμανός εξτρέμ τόνισε: "Η ομάδα μου θέλει να φτάσει και φέτος μέχρι τον τελικό. Είμαστε πολύ δυνατοί και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να αποφύγουμε

την Μπαρτσελόνα. Οποιαδήποτε ομάδα και αν μας έρθει στην προημιτελική φάση ή τον ημιτελικό μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε. Με τους Καταλανούς, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά".
Στην επισήμανση πως μια αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου θα ήταν ό,τι πρέπει για τους φίλους του ποδοσφαίρου, ο Μίλερ απάντησε: "Μπορεί να είναι και έτσι, αλλά δεν βλέπω γιατί να παίξουμε με την Μπαρτσελόνα πριν τον τελικό. Μακάρι να είναι αυτός ο μεγάλος τελικός. Πιο πριν δεν θέλω να τους αντιμετωπίσουμε. Μόνο ένας μαζοχιστής θα το ήθελε".

Keywords
Τυχαία Θέματα