«Μια ιδιαίτερη αναμέτρηση»

18:29 9/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Τζειμς Γκιστ μιλώντας στο επίσημο site της Euroleague ξεκαθάρισε πως κανένα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός δεν είναι αδιάφορο. «Θα 'ναι συναρπαστικό! Είναι η πρώτη φορά στο ΣΕΦ έπειτα την πρεμιέρα της Α1. Πιστεύω πως σίγουρα πολλοί περιμένουν με ανυπομονησία την αναμέτρηση» είπε ο Αμερικανός παίκτης του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε

«Γνωρίζω πως δεν κρίνονται πολλά ως προς την κατάταξη της Ευρωλίγκας, αφού αμφότεροι έχουμε προκριθεί στα playoffs, αλλά κάθε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι ντέρμπι κι όλοι είναι ενθουσιασμένοι γι' αυτό. Ανεξαρτήτως του ό,τι λέει η κατάταξη και της εξασφαλισμένης πρόκρισης, πάντα είναι μία ιδιαίτερη αναμέτρηση».

Από την πλευρά το ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην... παρθενική του εμφάνιση ως τεχνικός σε ντέρμπι «αιωνίων» είπε «Είναι γι' ακόμη μία αναμέτρηση Ευρωλίγκας. Κι είναι ιδιαίτερη, επειδή πάντα είναι ντέρμπι, όταν ο Παναθηναϊκός συναντά τον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον ως προς την πρόκριση στα playoffs, αλλά παραμένει μία αναμέτρηση ανάμεσα σ' αυτές τις δύο ομάδες. Ο στόχος μας είναι να παίξουμε καλά και να διεκδικήσουμε τη νίκη όπως πάντα. Πρέπει να παίξουμε καλά και να προετοιμαστούμε εν όψει επόμενης φάσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα