Μια ανάσα από Ρεάλ ο Όντεγκααρντ

22:42 19/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο 16χρονος αποτελεί μήλον της έριδος της μισής ευρωπαϊκής ελίτ στο ποδόσφαιρο, με τις Μπάγερν Μονάχου, Άγιαξ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ να λογίζονται τα τελευταία φαβορί για ν΄ αποσπάσουν την υπογραφή του απίθανου ταλέντου της Στρόμσγκοντσετ.

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της νορβηγικής εφημερίδας ενώ αρχικά ο Όντεγκααρντ δεν φαινόταν να «ψήνεται» στην ιδέα να κάνει το ταξίδι στην Ισπανία, θεωρώντας πώς ποτέ δεν θα βρει θέση στους «μπλάνκος», έχει αλλάξει γνώμη και είναι έτοιμος ν΄ αφήσει την ιδέα της Πρέμιερ Λιγκ για την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Σύμφωνα με την «Drammens

Tidende» τις επόμενες ημέρες θα λάβουν χώρα οι τελικές διαπραγματεύσεις, ώστε να καθοριστεί μέχρι και η τελευταία λεπτομέρεια. Το συμβόλαιο, αν υλοποιηθεί το σενάριο αυτό, θα είναι πολυετές με τον παίκτη να εντάσσεται στην πρώτη ομάδα. Ο Όντεγκααρντ θα εγκατασταθεί με τον πατέρα του Έρικ στη Μαδρίτη, με τον δεύτερο να λαμβάνει ρόλο και στο τεχνικό επιτελείο όντας άνθρωπος του ποδοσφαίρου.

Ο 16χρονος ανερχόμενος σταρ θα προπονείται με την πρώτη ομάδα και στην αρχή θα πάρει χρόνο συμμετοχής με τη Ρεάλ Μαδρίτης Β και μετά την υπογραφή του θ΄ αρχίσει την εκμάθηση ισπανικών. Δεν έχει προκύψει ακόμη το αντίτιμο της Στρόμσγκοντσετ, που θα κυμαίνεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια νορβηγικές κορώνες!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πώς το αρχικό ποσό που θα δώσει η Ρεάλ στη Στρόμσγκοντσετ είναι δύο με τρία εκατομμύρια ευρώ, μια και το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του 2015 με το νορβηγικό κλαμπ. Θεωρείται, πάντως, αδύνατο να κλείσει η συμφωνία σ΄ αυτά τα χρήματα, από τη στιγμή που σύλλογοι όπως η Μπάγερν και η Λίβερπουλ δίνουν επάνω από δέκα εκατομμύρια!

Keywords
Τυχαία Θέματα