Μία ακόμα μαγική βραδιά για Τιερί Ανρί (videos)

08:42 30/9/2012 - Πηγή: AEK365

Φορμαρισμένος είναι τις τελευταίες εβδομάδες ο Τιερί Ανρί των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, κάτι που επιβεβαιώθηκε στο σημερινό (ξημερώματα 30/09) 4-1 σε βάρος του Τορόντο.

Ενώπιον 25,017 θεατών, ο Γάλλος στράικερ πέτυχε ένα γκολ και πρόσφερε την τελική ασίστ στα άλλα τρία! Έτσι οι Νεοϋορκέζοι προσέγγισαν την πρόκριση στα playoffs και έχουν ακόμα τρία ματς στη διάθεσή τους, για να την εξασφαλίσουν. Όλα αυτά, αφού ο

Ράιαν Τζόνσον άνοιξε το σκορ για τον καναδικό σύλλογο στο έκτο λεπτό με σουτ από το... σπίτι του. Για τους Ρεντ Μπουλς, ο Κένι Κούπερ σημείωσε δύο τέρματα και ο Μάρκους Χόλγκερσον ένα.

Έναν ακόμα βαθμό πήραν στις καθυστερήσεις οι πρωτοπόροι της δυτικής περιφέρειας του MLS, Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, ισοφαρίζοντας σε 3-3 στο 96ο λεπτό εναντίον του Ντάλας. Το καταλυτικό τέρμα πέτυχε ο Στίβεμ Λένχαρτ, που είχε ισοφαρίσει και σε 2-2 στο 82ο λεπτό. Ακολούθησε το 3-2 για τους Τεξανούς στο 88ο λεπτό από τον Ματ Χιουγκς. Νωρίτερα ο Μπλας Πέρεζ σημείωσε δύο γκολ για το Ντάλας.

Τρία γκολ πέτυχε ο Αλβάρο Σαμπόριο επιστρέφοντας στην ενδεκάδα της Ρέαλ Σολτ Λέικ και οδήγησε την ομάδα του στο εκτός έδρας 4-0 επί της Σίβας ΗΠΑ. Ο Πάουλο Τζούνιορ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 81ο λεπτό και πιστοποίησε την έκτη σερί ήττα των ουραγών της δυτικής περιφέρειας του MLS.

Στο 78ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Ρικάρντο Κλαρκ και στις καθυστερήσεις ο Μπόνιεκ Γκαρσία διαμόρφωσε το τελικό 2-0 των Χιούστον Ντάιναμο κατά των Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον. Πέρα από τη βαθμολογική ανάγκη για νίκη, οι Τεξανοί επέκτειναν το εντός έδρας αήττητό του στους 23 αγώνες.

Οι Ντάιναμο έμειναν έναν βαθμό μπροστά από τους Κολόμπους Κρου, που κέρδισαν με 3-2 τους Φιλαδέλφεια Γιούνιον. Πάντως ο Μίλοβαν Μιρόσεβιτς πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 87ο λεπτό ευρισκόμενος σε θέση οφσάιντ, κάτι που επισήμαναν οι άνθρωποι της «ένωσης», χωρίς ωστόσο να βρουν το δίκιο τους.

Ισοπαλία με 1-1 καταγράφηκε ανάμεσα στους Πόρτλαντ Τίμπερς και την Ντι Σι Γιουνάιτεντ. Οι «πρωτευουσιάνοι» προηγήθηκαν στο 60ό λεπτό με αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο... ξύπνησε τους γηπεδούχους. Οι δύο σύλλογοι άξιζαν από έναν βαθμό και ο Μπράιτ Ντάικ σημείωσε το δίκαιο 1-1 στο 79ο λεπτό.

Με πρωταγωνιστή τον πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης, Μίχαελ Γκσπούρνινγκ, οι Σιάτλ Σάουντερς απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία στην έδρα των Βανκούβερ Ουάιτκαπς και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα playoffs. Από την πλευρά τους, οι Ουάιτκαπς έμειναν χωρίς νίκη για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα