Preview 5ης αγωνιστικής

00:32 30/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 16:00 NS1

Μετά την βαριά ήττα της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό ο Πανθρακικός επιθυμεί να πάρει το καλύτερο δυνατόν στην αναμέτρηση με τη Βέροια. Οι γηπεδούχοι θα έχουν στην διάθεσή τους και τον Μαραμά Βαϊρουά, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στους προσαγωγούς.
Ενώ, χωρίς τον Ηλία Ιωάννου θα προσπαθήσει

η Κέρκυρα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πανθρακικό, στην αυριανή (30/09) αναμέτρηση της Κομοτηνής. Ο έμπειρος στράικερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στην προπόνηση της Πέμπτης και όπως φάνηκε δεν κατάφερε να τις ξεπεράσει.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανθρακικός: Αντίλοβιτς, Μπαικαρά, Σερφά, Λουσέρο, Μουνάφο, Κοντογουλίδης, Κουτσόπουλος, Κυβελίδης, Λαδάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Πρίττας, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Βαχιρουά, Παπαδόπουλος και Κάσελαν.

Βέροια: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Μπάρμπας, Ορέστες, Κάλι, Γεωργέας, Γεωργιάδης, Εβέρτον, Βεργώνης, Καλογέρης, Καφές, Μπεγιόν, Ολαϊτάν, Κάρλος, Μπαργκάν, Καλτσάς, Γκιγιέρμο, Παυλίδης και Κόστλι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 18:15 NS1

Αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση, πατώντας... φρένο στον αγωνιστικό κατήφορο είναι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Μπουμσόνγκ και Βελάσκες, ενώ εκτός έμεινε και ο ανέτοιμος Σο, αλλά και ο τιμωρημένος Κατσουράνης.
Ο Αστέρας, από την πλευρά του έρχεται στην Αθήνα χωρίς προβλήματα, αφού όλοι οι παίκτες τέθηκαν σ την διάθεση του Σάκη Τσιώλη, Οι Αρκάδες θα ζητήσουν ακόμα μια νίκη μετά από αυτή την περασμένης αγωνιστικής, ώστε να πάρουν ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Εκτός της 18μελούς αποστολής έμειναν οι: Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σο, Κοτσόλης, Ταμπάκης, Μπαρμπαρούσης, Λαγός, Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης και Φουρλάνος, καθώς και ο τιμωρημένος Κατσουράνης.

Αστέρας: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Πιπίνης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Καστέλς, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Καρντάσιο, Αναστασόπουλος, Ράγιος, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Περόνε, Καλαντζής.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 18:15 NS2

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Πλατανιάς θέλει να πάρει βαθμό ή βαθμούς για να διατηρηθεί σε μια καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Ο τεχνικός των Κρητικών Γιάννης Χατζηνικολάου θέλει να δει από την ομάδα του θετικά στοιχεία και παρά το ότι δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Αρότσα και Μαραγκουδάκη είναι αρκετά αισιόδοξος.
Εν τω μεταξύ η Ξάνθη μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ θα στοχεύσει στη νίκη απέναντι στον Πλατανιά. Οι Ακρίτες δεν έχουν στην αποστολή τον Κομεσίδη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί, όμως ο Μαρσελίνιο θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του στο εκτός έδρας ματς.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Γιακουμάκη, Γκονζάλες, Δέντσα, Δράμι, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Λαζαρί

Keywords
Τυχαία Θέματα