Παχατουρίδης: Παιδιά που αξίζουν στην ΑΕΚ

17:30 12/11/2011 - Πηγή: AEK365

Πολύ καλή γνώμη έχει για τις Ακαδημίες της ΑΕΚ, ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Θόδωρος Παχατουρίδης. Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στο aek365.gr για την δουλειά που γίνεται στο τμήμα του, έκανε έναν μίνι απολογισμό για την συμμετοχή στα προκριματικά του Euro2012, ενώ αναφέρθηκε και στα τρία... ΑΕΚόπουλα, τους Βλάχο, Φούντα και Ναυπλιώτη, οι οποίοι και είναι βασικοί

στην Εθνική μας Ομάδα.

Αρχικά, ο κ. Παχατουρίδης είπε:

«Εντάξει, αυτό πάει πέρασε (σ.σ. προκριματικά του Euro2012). Πλέον δουλεύουμε στο τμήμα των 96άριδων. Επόμενος στόχος είναι να προετοιμαστούμε για του χρόνου τον Οκτώβρη και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Στα Προκριματικά του Euro2012 πήραν μέρος τρία «ΑΕΚόπουλα». Ο λόγος για τους Βλάχο, Φούντα και Ναυπλιώτη...

«Είχαν πάρα πολύ καλή παρουσία. Είναι παιδιά με μέλλον και τα τρία. Δείχνουν θέληση σωστή κρίση και κάθε φορά η απόδοση τους είναι γενικά καλή. Και αυτό είναι κάτι που τους δίνει το δικαίωμα να πάρουν ευκαιρίες και να παίζουν ποδόσφαιρο ακόμα και στην επαγγελματική ομάδα. Τα παιδιά αξίζουν».

Ένα σχόλιο για κάθε έναν ξεχωριστά...

Κώστας Βλάχος: Πολύ καλός. Ξέρει να παίζει πολύ καλά τη θέση του στοπερ. Είναι δυνατό παιδί, βγαίνει πρώτος στην μπάλα. Έχει μέλλον.

Ταξιάρχης Φούντας: Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί από τη θέση του αμυντικού χαφ να κάνει πολλά. Έχει την αίσθηση του χώρου και ξέρει τι να κάνει και με την μπάλα και χωρίς αυτήν μέσα στο γήπεδο.

Μάνθος Ναυπλιώτης: Ένα πολύ-εργαλείο. Παίζει και σαν μπακ, και σαν αμυντικό χαφ και σαν στοπερ. Αλλά όπως πάει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, καλό θα ήταν να κατασταλάξει σε μία θέση.

Αναφορικά με τις αλλαγές που έχουν γίνει στις Εθνικές Ομάδες και το πλάνο που έχει εφαρμοστεί μετά από εισήγηση του Φερνάντο Σάντος;

«Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Δεν είναι όπως πριν από πολλά χρόνια που δεν είχαμε παίκτες και ομάδες. Και βέβαια πάμε προς το καλό και αν δεν φαίνεται ήδη η διαφορά, θα φανεί».

Παρακολουθείτε αρκετά παιχνίδια των τμημάτων της ΑΕΚ από τα οποία επιλέγεται παίκτες για τις Εθνικές ομάδες. Η άποψή σας;

«Η ΑΕΚ έχει πολύ καλό υλικό. Έχει παιδιά που αξίζουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα