Μεθύσια και σεξ στο Ολυμπιακό Χωριό!

16:37 10/7/2012 - Πηγή: AEK365

Τα απόκρυφα των Ολυμπιακών Αγώνων φέρνει στο φως της δημοσιότητας αθλητής, ο οποίος υπογράφει με το ψευδώνυμο "Anon" βιβλίο στο οποίο περιγράφει τα όσα έζησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και της Αθήνας.
Στο βιβλίο εμπεριέχονται σκηνές και αναμνήσεις του αθλητή από τα... ρωμαϊκά όργια που έγιναν στα Ολυμπιακά Χωριά των Αθηνών και του Σίδνεϊ, τονίζοντας πως πολλοί από τους συναθλητές του ήθελαν να πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς μόνο για την εμπειρία χωρίς να έχουν κάποιες ιδιαίτερες προσωπικές φιλοδοξίες διάκρισης.
"Ο τόπος διαμονής των αθλητών ήταν ένα τεράστιο πάρτι όπου, όταν ερχόταν το απόγευμα, όλοι έπιναν, μεθούσαν και έκαναν σεξ μέχρι τα ξημερώματα, ειδικά αν δεν είχαν κάτι να κάνουν την επόμενη ημέρα. Το Χωριό είχε παντού μηχανήματα όπου μοίραζαν δωρεάν προφυλακτικά δια πάσα χρήση", τονίζει χαρακτηριστικά στο βιβλίο του ο ανώνυμος κωπηλάτης.
Όπως είναι λογικό, το βιβλίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις ειδικά αυτή την εποχή όπου μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου (27 Ιουλίου).

Keywords
Τυχαία Θέματα