Μετά τη γκέλα θέλει ξέσπασμα...

12:20 17/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ό,τι έγινε - έγινε στο Κρανίδι για την ΑΕΚ. Ήρθε η ισοπαλία με την Ερμιονίδα, ήρθε η πρώτη γκέλα, όμως η ομάδα επιβάλλεται να κοιτάξει μπροστά. Και θα κοιτάξει... Αρχής γενομένης από σήμερα το απόγευμα, που η ΑΕΚ υποδέχεται τον Φωστήρα στο ΟΑΚΑ και εννοείται πως είναι μία τεράστια ευκαιρία αυτό το παιχνίδι ώστε να επιστρέψει ξανά η ομάδα στις νίκες και μάλιστα πετυχαίνοντας μία νίκη ικανή να... γλυκάνει τις εντυπώσεις

από τη γκέλα της Κυριακής.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει να αντιμετωπίσει αρκετά και σοβαρά αγωνιστικά πρόβλημα. Για δεύτερο σερί ματς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μιχάλη Μπακάκη, όπως και τον Άλεξ Ντακόλ. Σε αυτούς τους δύο προστέθηκε και ο τραυματισμός του Έλντερ Μπαρμπόσα. Βάζουμε μέσα και την απουσία του Νίκου Γεωργέα, οι λύσεις αυτόματα μειώνονται.

Γενικά αναμένεται να έχουμε πολλές αλλαγές στην 11άδα. Αυτή που δεν αλλάζει είναι η θέση του τερματοφύλακα με τον Ανέστη να κάθεται ξανά κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ δοκιμάστηκε ο Ρόβας κι αν τελικά χρησιμοποιηθεί οι Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος θα είναι τα δύο στόπερ με τον Πεταυράκη αριστερό μπακ. Αν τελικά επιλέξει ο προπονητής τον Λαμπρόπουλο δεξί μπακ, τότε ο Σαρρής θα πάει δίπλα στον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή ο Κορδέρο είναι σίγουρο πως θα ξεκινήσει, ωστόσο δίπλα του αναμένεται να έχει τον Φαγιέ. Δεξί εξτρέμ μπορεί να δοκιμάστηκε χθες ο Ντούνης, όμως ο Πλατέλλας είναι το φαβορί για την 11άδα. Για αντί - Μπαρμπόσα, όσα δείχνουν πως ο Ζόριτς θα πάρει τη θέση, ενώ ο Μάνταλος ως 10άρι δεν... βγαίνει από την 11άδα. Όσον αφορά τη γραμμή κρούσης, λογικά θα δούμε ξανά εκεί τον Αραβίδη με τον Μπρέσεβιτς να έρχεται από τον πάγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα