Μέσι: Μου φέρονται όπως στην Μπαρτσελόνα

11:43 13/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε 2 γκολ στο 3-0 επί της Ουρουγουάης και αποθεώθηκε από τους φίλους της Εθνικής Αργεντινής με τον διεθνή επιθετικό να παραδέχεται πως οι οπαδοί της εθνικής ομάδας του συμπεριφέρονται με πολλή αγάπη όπως συμβαίνει και με τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Λιονέλ Μέσι τόνισε: "Πάντα ήμουν χαρούμενος όταν έπαιζα για την Εθνική Αργεντινής. Τώρα που κερδίζουμε τα πράγματα είναι πιο εύκολα και είναι πιο εύκολο να το απολαύσεις.

Είμαι χαρούμενος γιατί οι οπαδοί της Αργεντινής μου συμπεριφέρονται ακριβώς όπως και οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, με πολλή αγάπη. Συνέβη στην Ρίβερ Πλέιτ, μετά στην Κόρντομπα τώρα στην Μεντόζα. Είμαι χαρούμενος γιατί μου συμπεριφέρονται όπως μου συμπεριφέρονται στην Μπαρτσελόνα".
Για την νίκη επί της Ουρουγουάης ο διεθνής επιθετικός δήλωσε: "Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική και αν κερδίσουμε και την Χιλή θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα προς τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Το παιχνίδι με την Χιλή θα είναι πολύ δύσκολο καθώς έχει μια σπουδαία ομάδα και χρειάζονται την νίκη. Θα είναι δύσκολο".

Keywords
Τυχαία Θέματα