Ντελ Μπόσκε: Πολύ άνετα από την αρχή

11:03 13/10/2012 - Πηγή: AEK365

Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία, η Εθνική Ισπανίας επικράτησε στο Μινσκ της Λευκορωσίας με 4-0 με το παιχνίδι να εξελίσσεται πολύ άνετα από την αρχή για την Πρωταθλήτρια Κόσμου όπως παραδέχτηκε και ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα για την προκριματική φάση του Μουντιάλ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας τόνισε: "Ήταν μια πολύ καλή και ολοκληρωμένη εμφάνιση. Οι παίκτες ένιωσαν άνετα από την αρχή του

αγώνα. Αγωνίστηκαν με πολλή ένταση και κερδίζαμε αμέσως την μπάλα, κάθε φορά που χάναμε την κατοχή. Η ποιότητα και το ταλέντο έκαναν τα υπόλοιπα. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από την Λευκορωσία. Δεν σταματήσαμε να παίζουμε και αυτοί δεν μπόρεσαν να μας αντιμετωπίσουν".
Για το χατ τρικ του Πέδρο, ο Ντελ Μπόσκε δήλωσε: "Ο Πέδρο είναι πολύ καλός με τον σύλλογο του. Είναι φρέσκος, δυναμικός και πολύ δραστήριος στην επίθεση. Έπαιξε πολύ καλά".
Όσο για το επόμενο παιχνίδι στο "Βιθέντε Καλντερόν" κόντρα στην Γαλλία την Τρίτη, ο Ντελ Μπόσκε τόνισε: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η Γαλλία είναι μια φανταστική ομάδα. Διαθέτουν ένα πολύ δυνατό σύνολο με σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έχουν μεγάλη φυσική δύναμη. Δεν θα είναι εύκολο".

Keywords
Τυχαία Θέματα