Μέσι: Από εκεί που ήμουν χάλια, τώρα είμαι στα καλύτερα μου

07:43 19/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν εξαιρετικός στη νίκη-πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Μάντσεστερ Σίτι και μετά το 1-0 βρήκε την ευκαιρία να αφήσει αιχμές για όσα είχαν γραφτεί για τις εμφανίσεις του.
Ο Αργεντινός ρωτήθηκε αν αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη καλύτερη κατάσταση και απάντησε ως εξής: "Ναι, από εκεί που ήμουν χάλια, έφτασα στη καλύτερη στιγμή μου...".
Στη συνέχεια ο Μέσι μίλησε για την εμφάνιση του τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι, Τζο Χαρτ: "Ήταν πάντα σε ετοιμότητα. Κάναμε

τα πάντα για να σκοράρουμε, αλλά εκείνος είχε ένα μεγάλο βράδυ και πρέπει να τον συγχαρώ".
Σε ερώτηση αν έχει αλλάξει κάτι στη Μπαρτσελόνα, ο Μέσι απάντησε λέγοντας πως "ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, με ενθουσιασμό. Στη συνέχεια είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και το σημαντικό είναι ότι βρισκόμαστε σε υψηλό επίπεδο".
Ο Μέσι μίλησε και για το προσεχές ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Υπάρχει μεγάλος σεβασμός. Η Ρεάλ είναι επικίνδυνη. Ατομικά έχει εντυπωσιακούς ποδοσφαιριστές και μπορούν να την κάνουν ισχυρότερη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα