Μερτεζάκερ: ‘Έτοιμοι για τους 16

19:40 12/12/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά το 2-0 από τη Νάπολι και τη νίκη της Μπορούσα Ντόρτμουντ επί της Μαρσέιγ, η Άρσεναλ υποχώρησε στη δεύτερη θέση του ομίλου της, κάτι που σημαίνει πως τη Δευτέρα η κληρωτίδα θα φέρει στον δρόμο της μία εκ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου ή Παρί Σεν Ζερμέν.
Ωστόσο ο Περ Μερτεζάκερ δεν ανησυχεί για το ποια ομάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτός και οι συμπαίκτες του, αφού όπως δήλωσε, ενωμένοι μπορούν.
«Πέρυσι παίξαμε

με την Μπάγερν Μονάχου και παραλίγο να την αποκλείσουμε. Εάν θέλεις να καταφέρεις κάτι στο Champions League πρέπει να πάρεις σοβαρά κάθε αντίπαλο. Δεν με νοιάζει ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στην επόμενη φάση. Ελπίζω ότι μάθαμε πολλά πράματα στο παιχνίδι με τη Νάπολι και θα είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αντίπαλό μας, όποιος και αν είναι αυτός» σχολίασε ο Γερμανός σέντερ μπακ και πρόσθεσε:
«Είναι δύσκολο διάστημα, έχουν περάσει 15 αγωνιστικές και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Νομίζουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό φέτος, αλλά πρέπει να κρατήσουμε το μομέντουμ, γιατί αυτό είναι το σημαντικό. Αν μπορούμε να διατηρηθούμε σε αυτό το επίπεδο και μείνουμε κοντά ο ένας στον άλλο, τότε ναι, είμαστε αρκετά δυνατή ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα