Μένει στο «Παρκ ντε Πρενς» η Παρί

18:54 26/11/2013 - Πηγή: AEK365

Οι διαπραγματεύσεις είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό και η διοίκηση της Παρί είχε ξεκαθαρίσει ότι προτιμά να παραμείνει στο «Παρκ Ντε Πρενς». Το ενδεχόμενο κατασκευής νέου γηπέδου ήταν ανοιχτό, καθώς στα πλάνα των Παριζιάνων ήταν η χωρητικότητα να φτάσει κάπου στις 80.000 θέσεις.
Τελικά, οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Γαλλίας για τα επόμενα 30 χρόνια θα έχουν την διαχείριση του σταδίου. Μένει το τυπικό της υπόθεσης, καθώς η συμφωνία θα πρέπει να περάσει

από έγκριση από το ΔΣ της Παρί και του Δήμου.
«Αυτή η συμφωνία συνδέεται με την επιθυμία μας να χτίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και ένα από τα καλύτερα brand names στον κόσμο με έδρα το Παρίσι. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το πρόγραμμα ανακαίνισης θα ξεκινήσει σύντομα, επιτρέποντας την Γαλλία και το Παρίσι να ανταποκριθούν πλήρως στα κριτήρια του Euro 2016», σχολίασε ο Ζαν Κλοντ Μπλαν. Σύμφωνα με τα όσα έγραφαν οι Γάλλοι στο παρελθόν, η ανακαίνιση αναμένεται να συνεχιστεί και μετά το 2016, όταν και η χωρητικότητα θα φτάσει στο προβλεπόμενο μέγιστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα