Προειδοποιεί ο Μανταντά

18:54 26/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γάλλος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στον... νέο στόχο της ομάδας του στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, ενώ σχολίασε και την αγωνιστική ανάκαμψη του συμπατριώτη του, Ολιβιέ Ζιρού.
«Η Μαρσέιγ έχει περηφάνια και όλοι μας θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο στα δύο τελευταία μας παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ήρθαμε στο Λονδίνο για διακοπές», τόνισε αρχικά ο διεθνής πορτιέρο και συνέχισε αναφερόμενος στην αποτυχημένη απόπειρα διάκρισης της ομάδας του:
«Δεν πήγαμε καλά. Σε ορισμένα παιχνίδια μας έλειψε και η τύχη, κάτι που είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Το να αγωνιστεί κανείς στην έδρα

της Άρσεναλ είναι πάντα δύσκολο, πολύ περισσότερο τώρα που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Το ποδόσφαιρο, όμως, κρύβει και εκπλήξεις»!
Ερωτηθείς στη συνέχεια για τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα, Ολιβιέ Ζιρού και το βελτιωμένο πρόσωπο που έχει φέτος, απάντησε: «Είναι τρομερός. Ξέρουμε τι είναι ικανός να κάνει και για αυτό έχει εξελιχθεί σε παίκτη-κλειδί της Άρσεναλ. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτός επικίνδυνος. Οι ποδοσφαιριστές της είναι ικανοί να ξεκλειδώσουν οποιαδήποτε άμυνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα