Μοιρασιά στο ντέρμπι του Μιλάνου

15:58 23/11/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A- 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ-ΙΝΤΕΡ: 1-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν Μίλαν και Ίντερ στο 165ο Derby della Madonnina.

Στο 8ο μόλις λεπτό, ο Λόπεθ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ικάρντι, ο οποίος στο 10' έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Τελικά στο 23ο λεπτό ο Ελ Σαρααουί έβγαλε από αριστερά τη σέντρα και ο Μενέζ με όμορφο πλασέ στην κίνηση έκανε

το 1-0για τη Μίλαν.

Στο 52ο λεπτό το πλασέ του Μποναβεντούρα έξυσε το δοκάρι της Ίντερ, ενώ στο 55' η Ίντερ έχασε μεγάλη ευκαιρία σε φάση διαρκείας. Τελικά στο 61' ο Όμπι με όμορφο συρτό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 1-1. Στο 75ο λεπτό ο Ελ Σααράουι έφυγε μόνος με τον Χαντάνοβιτς κι έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 79' το σουτ του Ικάρντι μέσα από την περιοχή, βρήκε κι αυτό στο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις ο Πόλι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε στον Κουζμάνοβιτς.

ΜΙΛΑΝ: Λόπεθ, Μεσές, Σαπάτα, Ραμί, Ντε Σίλιο, Εσιέν, Μενέζ, Μουντάρι (76' Πόλι), Μποναβεντούρα, Τόρες (72' Χόντα), Ελ Σααραουί

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ναγκατόμο, Ρανόκια, Ντοντό, Ζουάν, Κουζμάνοβιτς, Γκουαρίν, Όμπι (72' Ερνάνες), Κόβασιτς (90+4' Μ'Βιλά), Παλάσιο, Ικάρντι (89' Οσβάλντο)

ΤΣΕΖΕΝΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Ντίνο Μανούτσι

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Τσεζένα και Σαμπντόρια και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Στο 18ο λεπτό η κεφαλιά του Μπριέντζα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 26' ο Έντερ έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 1-0. Στο 32ο λεπτό το σουτ του Γκαμπιαντίνι πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 45+1 ο Έντερ έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία.

Στο 52' και στο 54' οι Έντερ και Οκάκα σπατάλησαν σπουδαίες ευκαιρίες αλλά στο 60' ο Λουκίνι έβαλε μπροστά στο σκορ την Τσεζένα. Ωστόσο στο 77ο λεπτό η Σαμπντόρια έφερε στα ίσα το σκορ με το αυτογκόλ του Νίκα, ενώ στο 86' ο Σανσόνε είχε δοκάρι.

ΤΣΕΖΕΝΑ: Λεάλι, Περικό (74' Νίκα), Καπέλι (58' Βόλτα), Λουκίνι, Ματσότα, Καρμπονέρο, Κασκιόνε, Γκιόργκι, Ντεφρέλ, Μπριέντζα (83' Τζούριτς), Αλμέιδα.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ρομέρο, Ντε Σιλβέσρι, Γκασταλντέλο, Σιλβέστρε, Ρεγκίνι, Σοριάνο, Παλόμπο, Ομπιάνγκ, Γκαμπιαντίνι (72' Σανσόνε), Οκάκα, Έντερ (80' Μπεργκεσιο).

ΒΕΡΟΝΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 1-2
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Μεγάλο διπλό πήρε η Φιορεντίνα με 2-1 μέσα στην έδρα της Βερόνα.

Στο 4ο λεπτό το σουτ του Ταχτσίδη πέρασε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Λόπες λίγο αργότερα, αλλά στο 16' μετά από κόρνερ ο Αλόνσο έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Ροντρίγκες με προβολή έκανε το 1-0 για τους «βιόλα». Στο 20' και στο 22' οι Αλόνσο και Ροντρίγκες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για το 2-0, ενώ στο 28' ο Γκόμες σημάδεψε το δοκάρι του Ράφαελ. Ωστόσο στο 39ο λεπτό ο Τόνι έβγαλε κάθετα για τον Λόπες ο οποίος με όμορφο πλασέ έκανε το 1-1.

Οι «βιόλα» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 62ο λεπτό ο Αλόνσο έβγαλε τη σέντρα και ο Κουαδράδο με προβολή έκανε το 2-1.

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Μάρκες, Αγκοστίνι, Μόρας, Γκονζάλες, Ομπάντι (9' Καμπανιάρο), Χάλφρεντσον (70' Χριστοδουλόπουλος), Ιονίτα, Ταχτσίδης (82' Σαβιόλα), Τόνι, Λόπες.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ροντρίγκες, Μπασάντα, Σάβιτς, Χοακίν (77' Μπαμπακάρ), Αλόνσο (63' Βάργκας), Πισάρο, Φερνάντες, Βαλέρο, Κουαδράδο, Γκόμες (82' Κούρτιτς).

ΝΑΠΟΛΙ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 3-3
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Μεγάλο ματς στο «Σαν Πάολο» με τη Νάπολι να αναδεικνύεται ισόπαλη 3-3 με την Κάλιαρι.

Η Νάπολι μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό. Ο Γκουλάμ εκτέλεσε ένα αράουτ με πολύ δύναμη πίσω από το κέντρο, ο Ιγκουαΐν έφυγε μόνος με τον Κράνιο και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 17' το σουτ του Ντε Γκουζμάν πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 30' ήρθε και το 3-0 για τους «παρτενοπέι». Ο Κρανιο απέκρουσε το τετ α τετ του Ντε Γκουζμάν αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Ινλέρ με σουτ από τα 30 περίπου μέτρα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Κάλιαρι αντέδρασε και στο 38 ‘ ο Μπαλτζάνο έκοψε από αριστερά στον Ιμπαρμπό που με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-1.

Η Κάλιαρι μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και ισοφάρισε με τον Φαρίας στο 47ο λεπτό αλλά στο 62' ο Ντε Γκουζμάν έβαλε και πάλι τη Νάπολι μπροστά στο σκορ. όμως στο 67ο λεπτό ο Φαρίας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-3.

ΝΑΠΟΛΙ: Ράφαελ, Μάτζιο, Ενρίκε, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Γκαργκάνο, Ινλέρ (63' Λόπες), Καγιεχόν, Χάμσικ, Ντε Γκουζμάν (82' Μπρίτος), Ιγκουαΐν.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κρανιο, Πιζάνο (83' Καπουάνο), Τσεπιτέλι, Ροσετίνι, Μπαλτζάνο, Ντεσένα (77' Ντονσά), Κρισέτιγκ, Έκνταλ, Φαρίας, Ιμπαρμπό (90' Κάιο), Κόσου.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΚΙΕΒΟ: 1-1
Γήπεδο: Φρίουλι

Στο 1-1 κόλλησε η Ουντινέζε με την Κιέβο.

Στο 15ο λεπτό, ο Μπιθάρι είπε όχι σε σουτ του ντι Νατάλε, ενώ στο 23' ακυρώθηκε γκολ του Ντανίλο και στο 40' ο Καρνέζης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπίρσα. Τελικά στο 45+1' ο Ντι Νατάλε με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 και πέτυχε το 200ο γκολ σε 400 συμμετοχές στη Serie A'.

Η Κιέβο μπήκε πιο καλά στην επανάληψη και στο 74ο λεπτό, ο Ραντοβάνοβιτς έκανε το 1-1.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Καρνέζης, Πίρις (76' Φερνάντες), Ερτό, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπαντού (70' Βιντμέρ), Άλαν, Πίντζι (83' Σαπάτα), Γκιγιέρμε, Ντι Νατάλε Θερό.

ΚΙΕΒΟ: Μπιθάρι, Φρέι, Γκαμπερίνι, Νταϊνέλι, Ζουκάνοβιτς, Ραντοβάνοβιτς, Μπίρσα (87' Κόφι), Ίζκο, Σκελότο (59' Μπελόμο), Πελισιέ (66' Λόπες), Παλόσκι

ΠΑΡΜΑ-ΕΜΠΟΛΙ: 0-2
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Βαθειά βαθμολογική ανάσα πήρε η Έμπολι που κέρδισε με 2-0 την Πάρμα μέσα στο «Ταρντίνι».

Στο 10' και στο 20' οι Ταβάνο και Άκουα έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, ενώ στο 25' το μακρινό σουτ του Μακαρόνε έφυγε μόλις άουτ. Στο 27' ο Ταβάνο από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 29' ο Μπελφοντίλ αστόχησε από ιδανική θέση. Στο 41' ο Φελίπε παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Βεσίνο με όμορφο διαγώνιο σουτ, έκανε το 1-0 για την Έμπολι.

Η Έμπολι μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 56ο λεπτό ο Ταβάνο έκανε τα 20 ενώ στο 70' ο Λόντι είχε δοκάρι για την Πάρμα.

ΠΑΡΜΑ: Ιακομπούτσι, Κόστα, Φελίπε, Σαντακρότσε (83' Πότσι), Ριστόφσκι (58' Παλαντίνο), Άκουα, Λόντι, Γκαλόπα (58' Μάουρι), Γκόμπι, Κασάνο, Μπελφοντίλ.

ΕΜΠΟΛΙ: Σέπε, Χισάι, Ρουγκάνι, Τονέλι, Ρουί (59' Μπάρμπα), Βεσίνο, Βαλδιφιόρι, Κρότσε, Βέρντι (74' Λάσαλτ), Μακαρόνε, Ταβάνο (78' Πουτσιαρέλι).

ΤΟΡΙΝΟ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ 0-1

Γήπεδο: STADIO OLIMPICO GRANDE TORINO

Για έκτη σερί αγωνιστική, η Σασουόλο παρέμεινε αήττητη παίρνοντας μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Τορίνο με 1-0.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μπουν εκείνοι μπροστά στο σκορ όταν στο 28ο λεπτό ο Κουαλιαρέλα κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε από τον Καναβάρο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μίνιο αλλά ο Κονσίλι έπεσε σωστά και απέκρουσε κρατώντας το μηδέν για τη Σασουόλο με τη Τορίνο να χάνει πέναλτι για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν.

Η φάση αυτή έδωσε αυτοπεποίθηση στους φιλοξενούμενους που βγήκαν μπροστά και στο 75ο λεπτό ο Αντόνιο Φλόρο Φλόρες μπήκε αλλαγή και έκρινε το παιχνίδι. Τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Βρσάλικο έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο Ιταλος επιθετικός βρέθηκε ξεμαρκάριστος και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 της Σασουόλο.

Η Τορίνο συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις, έχασε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και παρέμεινε κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέτ, Μαξίμοβιτς, Μορέτι, Γκλικ, Γκάτζι, Βίβες (65' Νοτσερίνο), Πέρες (90' Μαρτίνες), Νταρμιάν, Ελ Καντούρι, Κουαλιαρέλα, Μίνιο (45' Φάρνερουντ)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Βρσάλικο, Ατσέρμπι, Καναβάρο, Πελούσο, Μανιανέλι, Μισιρόλι, Μπρίγκι (84' Ταϊντέρ), Ζάζα (74' Φλοκάρι), Σανσόν (75' Φλόρο Φλόρες), Μπεράντι

Keywords
Τυχαία Θέματα