Δούλεψε και για τον Άγιαξ

15:51 23/11/2014 - Πηγή: AEK365

EREDIVISIE- 13η Αγωνιστική

Γκρόνινγκεν-Αϊντχόφεν 1-1
(84' Ντε Λέουβ/ 57' Ντε Γιόνγκ)
Η Αϊντχόφεν πήγε στην έδρα της Γκρόνινγκεν, στο "Euroborg", με στόχο την έκτη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές και τα πράγματα πήγαιναν όπως τα υπολόγιζε όταν στο 57ο λεπτό ο Λουκ Ντε Γιόνγκ έκανε το 0-1 για τους πρωτοπόρους. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και έξι λεπτά πριν το τέλος έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ντε Λέουβ έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Μιμούν Μαχί.
Το τελικό 1-1 βόλεψε μια χαρά τον Άγιαξ που μετά το χθεσινό 4-1 επί της Χέρενφεν, βρίσκεται πλέον

στο -2 από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. Όσο για την Γκρόνινγκεν, παρέμεινε σε τροχιά Ευρώπης.

Τσβόλε-Τβέντε 1-2
(28' Τόμας/ 39', 80' Καστάνιος)
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουκ Καστάνιος, η Τβέντε κέρδισε εκτός έδρας 2-1 τη Τσβόλε με ανατροπή φτάνοντας τις τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Η Τσβόλε προηγήθηκε με τον Ράιαν Τόμας στο 28ο λεπτό και πριν το ημίχρονο η Τβέντε κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με τον Καστάνιος. Ο Ολλανδός επιθετικός χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με το 8ο γκολ του στο πρωτάθλημα στο 80ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. Η Τβέντε συνεχίζει να βρίσκεται στη 3η θέση με μόλις μια ήττα μετά από 13 αγωνιστικές.

Χέρακλες-Ντεν Χάαγκ 3-1
(32' Τανάνε, 43' Μπρουνς, 44' Λίνσεν/ 9' Γκεχρτ)
Μέσα σε 12 λεπτά, η Χέρακλες έφερε τούμπα το παιχνίδι και κέρδισε 3-1 την Ντεν Χάαγκ φτάνοντας έτσι στη 3η της νίκη στο πρωτάθλημα. Η Ντεν Χάαγκ προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό με τον Ματίας Γκεχρτ αλλά στο 32' ο Ουσαμά Τανάνε ισοφάρισε σε 1-1. Στο 43ο λεπτό ο Τομας Μπρουνς έδωσε προβάδισμα στην Χέρακλες και ένα λεπτό αργότερα ο Μπρίαν Λίνσεν διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Παρά τη νίκη, η Χέρακλες παραμένει στη προτελευταία θέση με τη Ντεν Χάαγκ να βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μπροστά.

Ουτρέχτη-Καμπούρ 1-3
(24' Μπόιμανς/ 38' Μπάρτο, 82' Ογκμπέτσε, 89' Μέλεγκ)
Πρώτη νίκη μετά τις 4 Οκτώβρη για την Καμπούρ που κέρδισε 3-1 μέσα στην έδρα της Ουτρέχτης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24ο λεπτό με τον Ρόι Μπόιμανς και είχαν σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους αλλά ο ίδιος παίκτης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 36ο λεπτό.
Η... τιμωρία ήρθε δυο λεπτά αργότερα με τον Μάρτιν Μπάρτο να ισοφαρίζει για την Καμπούρ η οποία έφτασε στην ολική ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 89' ο Μπαρτολομέου Ογκμπέτσε έκανε το 1-2 και στις καθυστερήσεις ο Ντέγιαν Μέλεγκ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τη Καμπούρ που βρέθηκε ξανά σε τροχιά Ευρώπης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα