Αστρική Ρόμα…

20:58 5/10/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΝΤΕΡ- ΡΟΜΑ: 0-3
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Απίστευτα πράγματα από τη φετινή Ρόμα, που πέρασε σαν άνεμος από το Μιλάνο, παρασύροντας την Ίντερ με 3-0 και κάνοντας το 7Χ7.

Στο 11ο λεπτό ο Ντε Σάνκτις απέκρουσε το σουτ του Ταϊντέρ, αλλά στο 18' ο Ζερβίνιο έστρωσε στον Τότι που με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 1-0 για τη Ρόμα. Στο 25' το σουτ του Γκουαρίν σταμάτησε στο δοκάρι της Ρόμα, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Ντε

Σάνκτις απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Άλβαρες. Η Ρόμα έκανε δύο τα τέρματά της στο 40ο λεπτό με το πέναλτι του Τότι, ενώ στο 44' πέτυχε και 3ο γκολ κι έριξε στο καναβάτσο την Ίντερ. Οι Στρούτμαν και Φλορέντζι έφυγαν στην κόντρα και ο νεαρός άσος της Ρόμα με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 48ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Φλορέντζι, ενώ στο 66' ακυρώθηκε γκολ της Ίντερ για επιθετικό φάουλ στον Ντε Σάνκτις. Στο 73ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς αποσόβησε το 4ο γκολ καθώς είπε όχι σε σουτ του Ζερβίνιο, ενώ στο 79' αποβλήθηκε ο Μπαλτζαρέτι.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρολάντο (70' Μιλίτο), Ρανόκια, Ζουάν, Ναγκατόμο, Γκουαρίν, Καμπιάσο, Ταϊντέρ (57' Κόβασιτς), Περέιρα (46' Ικάρντι), Άλβαρες, Παλάσιο

ΡΟΜΑ: Ντε Σάντκις, Τοροσίδης, Μπενάτια, Κάσταν, Μπαλτζαρέτι, Πιάνιτς (57' Ταντέι), Ντε Ρόσι, Στρούτμαν, Φλορέντζι (75' Μαρκίνιο), Τότι (80' Ντοντό), Ζερβίνιο

ΚΙΕΒΟ- ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 0-1
Γήπεδο: Μαρκ'Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε η Αταλάντα μέσα στην έδρα της Κιέβο.

Στο 4ο λεπτό ο ρέφερι αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στην Κιέβο, ενώ στο 16 ο Μάξι Μοράλες άνοιξε το σκορ για την Αταλάντα με πανέμορφο γυριστό σουτ. Στο 33ο λεπτό ο Εστιγκαρίμπια έφυγε μόνος του με τον Κονσίλι αλλά το σουτ που έκανε από πλάγια αριστερά, σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο 45' ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Εστιγκαρίμπια.

Στο 49ο λεπτό, ο Θερό κόπηκε την τελευταία στιγμή απ' τον Μπελίν, ενώ στο 55' το σουτ του Ραϊμόντι πέρασε μόλις άουτ. Στο 59ο λεπτό το σουτ του Κιγκαρίνι κόντραρε στον Ντένις, αλλά ο Πουτζιόνι είπε όχι. Στο 85ο λεπτό ο Κοσνίλι πραγματοποίησε απίστευτη επέμβαση σε κεφαλιά του Πελισιέ, ενώ στο 90+3' το σουτ του Ριγκόνι κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Σάρντο, Κλέιτον, Μπερναρντίνι (73' Σέζαρ), Ντραμέ, Ιμπρότα (58' Πελισιέ), Μπεντιβόλιο, Ριγκόνι, Εστιγκαρίμπια (63' Χετεμάι), Παλόσκι, Θερό.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Μπελίνι, Στεντάρντο, Μπρίβιο, Λουκίνι, Ραϊμόντι (86' Γιέπες), Κιγκαρίνι, Καρμόνα, Μποναβεντούρα (82' Μπριέντζα), Μοράλες (74' Μπαζέλι), Ντενις.

Keywords
Τυχαία Θέματα