«Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ»

20:23 6/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης, μίλησε για τους τελευταίους αγώνες που έδωσε η ομάδα του, αλλά και τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ. «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με τρεις αγώνες, δύο για το πρωτάθλημα με Άρη και ΟΦΗ και έναν με τη Νίκη Βόλου. Στα 2 παιχνίδια πρωταθλήματος είχαμε καλή βαθμολογική συγκομιδή ενώ με την Νίκη Βόλου πετύχαμε ένα σκορ που μας δίνεις αρκετές πιθανότητες για να προκριθούμε.

Απέναντι στον ΟΦΗ

ο αγώνας ήταν δύσκολος καθώς ο αντίπαλος προερχόταν από αρνητικά αποτελέσματα και ήθελε τη νίκη κάτι που θέλαμε και εμείς. Είχαμε μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση σε σχέση με τον αντίπαλο, αλλά και το ταξίδι στην Κρήτη. Η αναπλήρωση και το κομμάτι της αποκατάστασης είναι δύσκολα στοιχεία.

Είχαμε συγκέντρωση και πλάνο στο παιχνίδι και αδρανήσαμε μόνο σε μια φάση στο τέλος του αγώνα όταν και δεχθήκαμε το γκολ. Σκοράραμε με ένα πέναλτι και θεωρώ πως κακώς δε δόθηκε άλλο ένα πέναλτι, σε ένα χρονικό σημείο που θα τελείωνε το ματς, αφού θα έπρεπε να αποβληθεί και ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Είμαστε σε καλό δρόμο και έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Τη Δευτέρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Δε θα πρέπει να μας ξεγελάσει η βαθμολογική της θέση. Έχει ένα νεανικό ρόστερ, με ενθουσιασμό, προέρχεται από ένα θετικό αποτέλεσμα και κατά τη γνώμη μου έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε τη νίκη, γιατί θα πρέπει να εκμεταλλευθούμε στο μέγιστο βαθμό την έδρα μας. Και ο αντίπαλος θέλει τη νίκη, αλλά εμείς χρειαζόμαστε τους 3 βαθμούς για να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Έχουμε προβλήματα τραυματισμών όπως οι Μακρυδημήτρης, Μελίσσης και ο Μιχαλόπουλος. Επίσης υπάρχουν κάποια προβλήματα με τον Στάθη και τον Σκλιοπίδη και θα δούμε μέχρι τη Δευτέρα αν θα είναι στη διάθεσή μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα