Μεγάλη επιτυχία στους Άγιους Ανάργυρους

16:05 10/10/2011 - Πηγή: AEK365

Πάνω από 170 μαθητές δημοτικών σχολέιων της περιοχής συμμετείχαν στο φεστιβάλ χάντμπολ που διοργάνωσε ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία με την ΟΧΕ και με τον Οργανισμό Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων και Καματερού.

Οι μικροί αθλητές έπαιξαν χάντμπολ σε 3 ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα ενώ με την ολοκλήρωση της γιορτής μοιράστηκαν διπλώματα.

Ο Γιάννης Κουτελιέρης πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού Αγίων Αναργύρων και Καματερού δήλωσε : «Θα είμαστε συμπαραστάτες

σε κάθε πρωτοβουλία της ΟΧΕ και του Λεωνίδα και θα στηρίξουμε τα τμήματα υποδομής γιατί ο αθλητισμός είναι ο καλύτερος δρόμος για τους νέους ανθρώπους»

Ο Αλέκος Παραράς προπονητής του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων (στην πρώτη ομάδα) σχετικά σημείωσε: «Η εκδήλωση ήταν απόλυτα πετυχημένη. Ήρθαν πολλά παιδιά. Ανάμεσά τους υπήρξαν πολλά ταλέντα. Κάνουμε μια καινούργια αρχή με υπεύθυνο των Ακαδημιών του Συλλόγου τον Κώστα Κότσιρα. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Στέλιος Παραράς καλωσόρισε τα παιδιά τους μίλησε για το χάντμπολ και υποσχέθηκε στους γονείς ότι από τον Λεωνίδα θα βγουν οι καινούργιοι επίλεκτοι αθλητές του αθλήματος. Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι οι γονείς είχαν κατακλύσει την κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου συμπαραστεκόμενοι στα παιδιά τους. Το όφελος αυτού του φεστιβάλ πιστεύω πως με την πάροδο του χρόνου θα είναι μεγάλο»

-Τον επόμενο μήνα θα πραγματοποιηθεί φεστιβάλ και για τα κορίτσια του δημοτικού, διότι ο σύλλογος του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων αποφάσισε να καλλιεργήσει και το χάντμπολ γυναικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα