Μεγάλη εμφάνιση, μεγάλο διπλό

23:21 15/8/2012 - Πηγή: AEK365

Εξαιρετική ήταν η εικόνα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο φιλικό τεστ με τη Νορβηγία στο «Ούλεβαλ». Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε με 3-2 τους Σκανδιναβούς και έδειξε πως ο στόχος της πρόκρισης στα γήπεδα της Βραζιλίας το 2014 είναι εφικτός. Οι διεθνείς μας μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας από νωρίς πως είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθει το πρώτο γκολ με τον Τοροσίδη στο 7ο λεπτό ύστερα από σέντρα σουτ, ενώ

ύστερα από τέσσερα λεπτά την σκυτάλη πήρε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με δυνατή κεφαλιά. Με το δεύτερο τέρμα της Ελλάδας, η Νορβηγία βγήκε στην επίθεση για να μπορέσει να μειώσει άμεσα και να μπει ξανά στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος. Κάτι που έγινε κιόλας. Μετά από σουτ του Ρίισε,στο 13ο λεπτό.

Το 2-1 ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με την Εθνική να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο καλή και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Όμως ο Μήτρογλου στο 55' έκανε το 3-1 με κεραυνό που εξαπέλυσε από τα πλάγια χωρίς να αφήσει περιθώριο αντίδρασης.Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο 75' από τον Τζον Άρνε Ρίισε.

Νορβηγία: Γιαρστάιν, Χέγκλι, Ντεμίντοφ (37' Ρόγκνε), Χάνγκελαντ, Ρίσε, Χένρικσεν (46' Άικρεμ), Νορντβάιτ, Ελγιουνούσι, Πέντερσεν (46' Γκριντχάιμ), Χούσεκλεπ (63' Σέντερλουντ), Αμπντελαουέ (63' Μπράατεν)

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης (46' Βύντρα), Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος (81' Σιόβας), Τζιόλης (81' Δημούτσος), Μανιάτης (46' Νίνης), Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (70' Χριστοδουλόπουλος), Φορτούνης, Σαμαράς (46' Μήτρογλου)

Keywords
Τυχαία Θέματα