«Μέχρι το 90 θα παλέψουμε για την νίκη»

12:59 14/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος, Βέροια και Πλατανιάς Χανίων δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Super League και απόψε συγκρούονται σε ένα βαθμολογικό ντέρμπι, όπως το χαρακτήρισε ο Νίκος Γεωργιάδης ο οποίος υπογράμμισε πως οι παίκτες της Βέροιας θα παλέψουν μέχρι το 90ο λεπτό για τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος της Βέροιας, Νίκος Γεωργιάδης, στην NOVA
Για το παιχνίδι με

τον Πλατανιά: "Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή. Θα είναι ένα βαθμολογικό ντέρμπι αλλά θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς".
Για το πόσο επηρεάζει η βαθμολογική ανάγκη τους παίκτες: "Έχουμε συνηθίσει στην πίεση και το άγχος αλλά δεν είναι το βασικό εμπόδιο και δεν θα μας επηρεάσει αυτό. Αν έρθει ένα γκολ γρήγορα, τότε θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Μέχρι το 90 θα παλέψουμε για την νίκη".
Για το πώς βλέπει τον Πλατανιά: "Είναι μια αξιόλογη ομάδα με έναν προπονητή που έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του. Είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο όπως το ίδιο ισχύει και για εμάς".
Για τον κόσμο και την παρουσία του στο γήπεδο: "Είμαι σίγουρος ότι θα μας στηρίξει για ακόμα ένα παιχνίδι και θα μας βοηθήσει να πάρουμε το πολυπόθητο τρίποντο".

Keywords
Τυχαία Θέματα