Πέρασε και από τη Σικελία η Γιούβε (VIDEO)

15:30 23/3/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΤΣΙΟ-ΜΙΛΑΝ: 1-1
Γήπεδο: Ολίμπικο

Χαμένες βγήκαν Λάτσιο και Μίλαν που κόλλησαν στο 1-1.

Στο 19ο λεπτό η κεφαλιά του Νοβαρέτι δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 39' ο Χόντα έκανε το σουτ από καλή θέση, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 42' ακυρώθηκε του Νοβαρέτι για οφσάιντ και στην επόμενη φάση ο Κακά έβγαλε τη σέντρα, ο Κονκό βρήκε την μπάλα και την έστειλε κατά λάθος στην εστία της ομάδας του, κάνοντας το 1-0 για τη Μίλαν. Μάλιστα στο 45+1' ο Χόντα βρέθηκε σε ιδανική θέση, αλλά σούταρε

άουτ.

Η Λάτσιο μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 60ο λεπτό έφερε στα ίσα το ματς. Ο Καντρέβα έβγαλε από δεξιά τη σέντρα, ο Μπίλια έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Γκονζάλες με νέα κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 67' και στο 75' οι Καντρέβα και Γκονζάλες αστόχησαν από καλές θέσεις, ενώ στο 80' ο Πατσίνι έχασε τεράστια ευκαιρία και στο 83΄ο Μπαλοτέλι σημάδεψε το δοκάρι της Λάτσιο.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Κονκό, Μπιάβα, Νοβαρέτι, Ράντου, Λεντέσμα, Γκονζάλες (87' Μάουρι), Μπίλια (81' Ονάζι), Καντρέβα, Περέα (55' Λούλιτς), Κεϊτά.

ΜΙΛΑΝ: Αμέλια, Ντε Σίλιο (85' Μπονέρα), Μεσές, Ραμί, Κονστάντ, Εσιέν, Ντε Γιονγκ, Πόλι (76' Μουντάρι), Χόντα (54' Μπαλοτέλι), Κακά, Πατσίνι.

ΚΑΤΑΝΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-1
Γήπεδο: Άντζελο Μασιμίνο

Τις 6 σερί νίκες έφτασε η Γιουβέντους, που επικράτησε με 1-0 της Κατάνια και μόνο με θαύμα θα χάσει τον τίτλο.

Μόλις στο 2ο λεπτό ακυρώθηκε σωστά γκολ της Γιουβέντους, για επιθετικό φάουλ, ενώ στο 10' το φάουλ του Πίρλο πέρασε μόλις άουτ. Στο 17ο λεπτό ο Στοράρι είπε όχι σε σουτ του Μονζόν, ενώ στο 34' ο Πίρλο έβγαλε μόνο του με τον Αντούχαρ τον Οσβάλντο, όμως ο τελευταίος πλάσαρε άστοχα.

Στο 47' και στο 57' ο Οσβάλντο έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες και τελικά στο 58' μετά από βαθειά μπαλιά και λάθος διώξιμο της άμυνας της Κατάνια, ο Τέβες μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 67ο λεπτό η Κατάνια έχασε τον Μπεργκέσιο με κόκκινη κάρτα κι έτσι η Γιουβέντους είχε κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια για να σκοράρει.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντούχαρ, Μπελούτσι (66' Λέτο), Γκιομπέρ, Ρολίν, Ίζκο, Πλαζίλ (81' Περούτσι), Λόντι, Ρινάουντο, Μονζόν, Μπεργκέσιο, Μπαριέντος (84' Κέκο).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Κάσερες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Βιδάλ, Πίρλο, Παντοΐν, Ίσλα (66' Ασαμόα), Τέβες (86' Τζιοβίνκο), Οσβάλντο (63' Γιορέντε).

ΝΑΠΟΛΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 0-1
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Με τεράστιο διπλό απέδρασε η Φιορεντίνα από την έδρα της Νάπολι καθώς επικράτησε με 1-0.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Νέτο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ιγκουαΐν, ενώ και στο 22' ο κίπερ της Φιορεντίνα, απέκρουσε όμορφο το σουτ του Χάμσικ. Ίδιο σκηνικό και στο 29' με τον Χάμσικ να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και τν Νέτο να διώχνει, ενώ στο 37ο λεπτό η Νάπολι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκουλάμ. Στο 42ο λεπτό ο Νέτο σταμάτησε ξανά το σουτ του Ινσίνιε.

Στο 53ο λεπτό το σουτ του Κουαδράδο έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 62' ο Νέτο είπε όχι σε σουτ του Καγιεχόν και στο 64' ο Ίλισιτς αστόχησε εξ επαφής. Στο 77ο λεπτό η κεφαλιά του αμαρκάριστου Μάτρι, έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 88' ο Ρέινα βγήκε πολύ πλάγια να κόψει τον Μάτρι, εκείνος έσπασε έξω στον Πασκουάλ, που έκανε τη σέντρα και ο Χοακίν εξ επαφής με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Ρεβεγιέρ, Ενρίκε, Αλμπιόλ, Γκουλάμ, Ινλέρ, Ζορζίνιο, Ινσίνιε (75' Μέρτενς, 85' Πάντεφ), Χάμσικ, Καγιεχόν, Ιγκουαΐν (80' Μπεχράμι).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ρονκάλια (70' Βάργκας), Ροντρίγκες, Σάβιτς, Πασκουάλ, Μπάκιτς (46' Ίλισιτς), Ακουϊλάνι, Βαλέρο, Κουαδράδο, Γκόμες (72' Μάτρι), Χοακίν.

ΙΝΤΕΡ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 1-2
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Ήττα σοκ με 2-1 από την Αταλάντα για την Ίντερ που δεν μπορεί να κλειδώσει μια θέση που οδηγεί στ Europa.

Η Ίντερ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 3' όπως και στο 5', τα σουτ του Γκουαρίν πέρασαν μόλις άουτ. Στο 8ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μποναβεντούρα, ενώ και στο 14' ο κίπερ της Ίντερ, σταμάτησε τον Κιγκαρίνι. Στο 17ο λεπτό ο Ντένις σημάδεψε το δοκάρι της Ίντερ, ενώ στο 21' και στο 23' ο Κονσίλι απέκρουσε τα σουτ των Γκουαρίν και Ικάρντι. Στο 33' το σουτ του Μποναβεντούρα περασε μόλις άουτ, αλλά στο 35' σε όμορφη αντεπίθεση, ο ίδιος παίκτης άνοιξε το σκορ για την Αταλάντα. Όμως με τη σέντρα, ο Γκουαρίν έβγαλε για τον Ικάρντι κι εκείνος με σουτ έγραψε το 1-1. Στο 45ο λεπτό το σουτ του Ντ'Αμπρόζιο πέρασε μόλις άουτ.

Στο 50ο λεπτό ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Τζόναθαν, ενώ στο 53' το σουτ του Γκουαρίν τράνταξε το δοκάρι της Αταλάντα. Στο 59ο λεπτό η Ίντερ είχε κι άλλο δοκάρι με τον Παλάσιο, ενώ στο 78' το σουτ του Ερνάνες πέρασε λίγο άουτ. Στο 87ο λεπτό ο Τζόναθαν έκοψε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μπαζέλι και στο 88' η Ίντερείχε και τρίτο δοκάρι με τον Ικάρντι, αλλά στο 90' ο Μποναβεντούρα πάγωσε το «Σαν Σίρο», καθώς έκανε το 2-1.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Τζόναθαν, Καμπανιάρο (82' Κόβασιτς), Ρολάντο, Ρανόκια, Ντ'Αμπρόζιο (71' Ναγκατόμο), Καμπιάσο (61' Άλβαρες), Ερνάνες, Γκουαρίν, Παλάσιο, Ικάρντι.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Γέπες, Στεντάρντο, Ντελ Γκρόσο, Νίκα (75' Ραϊμόντι), Κιγκαρίνι (86' Μπαζέλι), Εστιγκαρίμπια, Μοράλες (38' Μπριέντζα), Καρμόνα, Μποναβεντούρα, Ντένις.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 1-0
Γήπεδο: Φρίουλι

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον η Σασουόλο, που ηττήθηκε με 1-0 από την Ουντινέζε. Από ένα χαμένο πέναλτι για τις δύο ομάδες.

Στο 11ο λεπτό ο Ζάζα κατέβασε ιδανικά με το στήθος κι έκανε το σουτ, αλλά ο Σκάφετ έδιωξε με τα πόδια, ενώ στο 15' το σουτ του Φερνάντεςέξω από την περοχή, έφυγε μόλις άουτ. Στο 20' ο Ντι Νατάλε εκτέλεσε το φάουλ, με τον Μαγκνανέλι να διώχνει στη γραμμή με τα κεφάλι, αλλά στο 26' ο αρχηγός της Ουντινέζε μετά από σουτ του Πίντζι, έκανε το 1-0. Στο 31ο λεπτό η κεφαλιά του Καναβάρο έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 33' οι «ζέβρες» κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Ντι Νατάλε δεν μπόρεσε να σκοράρει από τα 11 μέτρα. Στο 36ο λεπτό, το σουτ του Άλαν, έφυγε λίγο άουτ.

Στο 62' ο Σκάφετ βγήκε και πρόλαβε τον Φλοκάρι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Πέγκολο είπε όχι σε σουτ του Ντι Νατάλε. Ο κίπερ της Σασουόλο πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση και στο 66' σε σουτ του Φερνάντες, ενώ στο 70ο λεπτό η Σασουόλο έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Φλοκάρι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από τα 11 μέτρα. Στο 76ο λεπτό το δυνατό σουτ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 79' το σουτ του Φλοκάρ έξυσε το δοκάρι του Σκάφετ και στο 81' το πλασέ του Μπαντού πέρασε μόλις άουτ.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σκάφετ, Μπάστα, Ντανίλο, Ντομίτσι, Ερτό, Βιντμέρ, Πίντζι (77' Μπαντού), Περέιρα, Άλαν, Φερνάντες (90' Λατσάρι), Ντι Νατάλε (77' Μουριέλ).

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Καναβάρο, Κατσόλα, Αριάουντο, Λόνγκι, Μπιοντίνι (69' Σανάμπρια), Μισιρόλι, Φλόρες (43' Φλοκάρι), Ζάζα, Φαρίας (55' Μασούτσι).

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 1-0
Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ Άρα

Τεράστιο βήμα παραμονής έκανε η Μπολόνια, που νίκησε με 1-0 την Κάλιαρι, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να σκοράρει από τη βούλα του πέναλτι.

Πολύ μέτριο το πρώτο μέρος με την Κάλιαρι να έχει μόλις μία καλή ευκαιρία στο 23ο λεπτό, όταν το σουτ του Σάου, πέρασε λίγο άουτ. Από τη μεριά της η Μπολόνια είχε ένα καλό σουτ με τον Χριστοδουλόπουλο στο 43' το οποίο απέκρουσε ο Αβράμοφ.

Στο 50ο λεπτό ο Κούρτσι είπε όχι σε μακρινό σουτ του Βεσίνο, αλλά στο 76ο λεπτό η Μπολόνια κέρδισε πέναλτι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0. Στο 83ο λεπτό, το σουτ του Πινίγια πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Νατάλι (46' Μορλέο), Άντονσον, Τσερούμπιν, Γκάρικς, Σόρενσεν, Πέρες, Χριστοδουλόπουλος, Φρίμπεργκ (59' Κριστάλδο), Μπιάνκι (70' Πατζιένζα), Ακουαφρέσκα.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αβράμοφ, Περικό (80' Ιμπραΐμι), Ροσετίνι, Αστόρι, Αβελάρ, Ντεσένα, Έκνταλ (86' Νενέ), Κόσου, Βεσίνο, Σάου (70' Πινίγια), Ιμπαρμπό.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΒΕΡΟΝΑ: 5-0
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Μειώθηκαν κι άλλο οι ελπίδες της Βερόνα για Ευρωπαϊκή έξοδο μετά και από τον διασυρμό με 5-0 μέσα στην έδρα της Σαμπντόρια.

Η Σαμπντόρια μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Αρχικά το σουτ του Ρενάν σταμάτησε στο δοκάρι της Βερόνα αλλά στην επαναφορά ο Σανσόνε έκανε το 10. Στο 8ο λεπτό ο Ντα Κόστα είπε όχι σε κοντινό σουτ του Τόνι, ενώ στο 10' και στο 11' οι Ιτούρμπε και Ρομούλο αστόχησαν από ιδανικές θέσεις. Στο 20ο λεπτό το σουτ του Ρεγκίνι έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 22' ο Ράφαελ σταμάτησε όμορφα το σουτ του Σανσόνε. Όμως στο 23ο λεπτό, ο Γκαμπιαντίι εκτέλεσε με πάσα το κόρνερ και ο Ρενάν με όμορφο διαγώνιο σουτ, έγραψε το 2-0. Στο 28ο λεπτό, ο Γκαμπιαντίνι έκανε νέο σουτ, που δεν βρήκε στόχο αυτή τη φορά, αλλά στο 38' μετά από σέντρα του Ρεγκίνι, ο Σοριάνο από κοντά έκανε το 3-0.

Νε την έναρξη του β' μέρους και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό η Σαμπντόρια πέτυχε και το 4-0 με τον Σοριάνο, ενώ στο 59' ο Παλόμπο έκανε το 5-0. Στο 62' ο Ντα Κόστα είπε όχι σε σουτ του Τόνι, όπως έκανε και στο 66' σε προσπάθεια του Ράμπουσιτς, ενώ και στο 68' σταμάτησε το νέο σουτ του Ράμπουσιτς.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Παλόμπο (80' Σάλαμον), Γκασταλντέλο, Ρεγκίνι, Μουστάφι, Ντε Σιλβέστρι, Ρενάν, Σοριάνο, Λόπες, Σανσόνε (71' Μπιάρνασον), Γκαμπιαντίνι (63' Έντερ)

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Αλμπερτάτσι, Μόρας, Κατσιατόρε (68' Πιλούντ), Γιάνκοβιτς, Μαϊέτα, Ντοναντέλ, Χάλφρεντσον, Ρομούλο (64' Ράμπουσιτς), Τόνι (75' Κάκια), Ιτούρμπε.

ΠΑΡΜΑ-ΤΖΕΝΟΑ: 1-1
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Έδαφος στο κυνήγι της Ευρώπης έχασε η Πάρμα, που κόλλησε στο 1-1 με την Τζένοα.

Στο 4' και στο 5' οι Κασάνο και Αμάουρι σπατάλησαν δύο σημαντικές ευκαιρίες, ενώ στο 21ο λεπτό ο Κόφι με διαγώνιο σουτ από δεξιά, έκανε το 1-0 για την Τζένοα. Ωστόσο στο 31ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Τζένοα, ο Σκελότο με σουτ από το ύψος του πέναλτι, έγραψε το 1-1.

Στο 50ο λεπτό ο Μουνάρι αστόχησε από ιδανική θέση, όπως και ο Καλαϊό στο 57' και στο 68' το σουτ του Κασάνο από καλή θέση, πέρασε λίγο άουτ. Την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Παρόλο στο 75ο λεπτό, ενώ στο 77' ο Ντε Τσέλιε σημάδεψε το δοκάρι της Πάρμα.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Παλέτα, Κασάνι, Λουκαρέλι, Γκόμπι, Άκουα, Παρόλο, Μουνάρι (69' Όμπι), Σκελότο (69' Μπιαμπιανί), Κασάνο (82' Παλαντίνο), Αμάουρι.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Μπουρδίσο, Μαρκέζε, Ντι Μάιο, Κόφι, Ματουζαλέμ (15' Μπερτολάτσι), Ντε Τσέλιε (80' Τζιλαρντίνο), Κονατέ (61' Φετφατζίδης), Αντονέλι, Καλαϊό.

Keywords
Τυχαία Θέματα