Με το στανιό ο ΠΑΟΚ

16:57 12/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 19η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τοπούζης

Τυχερός για ένα ακόμα ματς φέτος στάθηκε ο ΠΑΟΚ που παρά την κακή του εμφάνιση νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Στέφενς πρέπει να ευχαριστεί τους παίκτες της ομάδας του Αγρινίου που δεν εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις που δημιούργησαν.

Πολύ καλός ο ρυθμός στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά και τους φιλοξενούμενους να κλέβουν την παράσταση. Η πρώτη φάση ήρθε στο 6ο λεπτό όταν ο Τζαβέλλας επιχείρησε να νικήσει με τακουνάκι τον Ράφαελ χωρίς να καταφέρει. Στο επόμενο λεπτό ο Καμαρά έκανε το σουτ με τον Λίνο να διώχνει. Ακολούθησε μια κεφαλιά του Σαλπιγγίδη στο 16' για να φτάσουμε στο 21' όταν ο Παναιτωλικός έχασε μοναδική ευκαιρία. Ο Μπακάκης άδειασε δύο αντιπάλους και βγήκε μόνος του με τον Γλύκο τον οποίο όμως δεν κατάφερε να πλασάρει. Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο 27' όταν ο Ράφαελ έδιωξε δύσκολα το σουτ του Λούκας και στην επαναφορά ο Σαλπιγγίδης δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα καθώς πιέστηκε από τον Μπικέι. Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος αυτή του 40' όταν ο Γλύκος έδιωξε δύσκολα με τα πόδια το σουτ του Καμαρά.

Μόλις στο 53' στην επανάληψη ήρθε το γκολ για τον ΠΑΟΚ όταν μετά το λάθος του Μπικέι ο Λούκας πήρε την μπάλα, έκανε ωραία ενέργεια και σουτ και έγραψε το 1-0. Από εκεί και πέρα το ματς ήταν απογοητευτικό με τον ΠΑΟΚ να σκέφτεται περισσότερο το πως θα κρατήσει το σκορ και με τον Παναιτωλικό να μην μπορεί να απειλήσει. Έτσι το ματς έληξε χωρίς να σημειωθεί ούτε μια αξιόλογη φάση και ο ΠΑΟΚ πήρε αγχωτική νίκη την οποία δεν άξιζε.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Σκόνδρας, Τζαβέλας, Βίτορ, Λαζάρ, Μαντούρο (58'Βούκιτς), Κατσουράνης, Στοχ (80'Γεωργιάδης), Λούκας, Σαλπιγγίδης (64'Αθανασιάδης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Καλί, Κούσας, Μπικέι, Τζούνιορ (60'Μπούντιμιρ), Γοδόι (79'Μύγας), Σφακιανάκης, Θεοδωρίδης (69'Νταλμά), Μπακάκης, Καμαρά

Keywords
Τυχαία Θέματα