Με τις «ευλογίες» του Αλόνσο

17:15 11/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Φέτελ δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να ντυθεί στα κόκκινα χρώματα της Ferrari. Αμέσως, μάλιστα, μετά τη νίκη του στη Μόντσα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, δήλωσε ότι «το μόνο που θα μπορούσε να κάνει ακόμα καλύτερο το συναίσθημα, είναι να νικούσα εδώ, φορώντας κόκκινη φόρμα».

Αυτό που αναρωτιούνται πολλοί, είναι πόσο αρμονικά μπορούν να συνυπάρξουν σε μια ομάδα των απαιτήσεων της Ferrari, δύο σταρ του

σπορ, όπως ο Αλόνσο και ο Φέτελ. «Αν ο Αλόνσο θα το δεχόταν; Εκτιμώ πως ναι, γιατί ο Φερνάντο έχει την προσωπικότητα και την ωριμότητα να μην φοβάται κανέναν και να μην νιώθει ανασφαλής», τόνισε ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, Στέφανο Ντομενικάλι, μιλώντας στην Gazzetta dello Sport.

Και με τον Μάσσα, τι γίνεται; Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει το 2013 και το 2012, αναμένεται να είναι το έτος της κρίσης, αν και τα «μαύρα σύννεφα» έχουν αρχίσει να μαζεύονται, εδώ και καιρό, πάνω απ' το... κράνος του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ντομενικάλι, μιλά ευθέως για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του και εντάσσει, μάλιστα, σ' αυτούς και τον Λιούις Χάμιλτον, «άσπονδο εχθρό» του Μάσσα. «Ο Φελίπε θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει αυτό που έχει με τη Ferrari και άλλοι οδηγοί ότι είναι έτοιμοι να έρθουν σ' αυτήν. Ένας εξ' αυτών είναι και ο Χάμιλτον».

Keywords
Τυχαία Θέματα