ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ... ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ

Τράβηγμα στο δικέφαλο... έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γκονζάλο Γκαρσία.

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ θα προπονηθεί ατομικά την Τρίτη (11/10) και θα δοκιμάσει να... ανεβάσει ρυθμούς την Πέμπτη (13/10), προκειμένου να διαφανεί κατά πόσον θα μπορέσει να δώσει το "παρών" του στον αγώνα με αντίπαλο την ΕΝΠ.

Πρόσληψη Μάρκετινγκ Manager &PR

ΑΕΚ Λάρνακας ανακοινώνει τη πρόσληψη της Μαρίας

Γκούμα  στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου. Η Μαρία Γκούμα έχει σπουδάσει Στατιστική στην Α.Σ.ΟΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) ενώ κατέχει ΜΒΑ Football Industries από το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ.

Έχει δουλέψει στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας 2004, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση διεθνών και πανελλήνιων τουρνουά ποδοσφαίρου, έχει διατελέσει Διευθύντρια Μάρκετινγκ στη ποδοσφαιρική ομάδα Εθνικός Πειραιώς και πριν προσληφθεί στην ομάδα μας εργαζόταν ως Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Event  στην εταιρεία «The Football Team» η οποία είναι ο στρατηγικός συνεργάτης στο ποδοσφαιρικό τμήμα της PUMA.

Καλωσορίζουμε τη Μαρία στη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ Λάρνακας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα συγκεκριμένα καθήκοντά της".

Επίσκεψη στο σπίτι του Χριστόδουλου…

"Πιστοί στην υπόσχεση που είχαμε δώσει στον Χριστόδουλο Αντωνίου κατά την επίσκεψη μας στο Ισραήλ που νοσηλευόταν μετά από τη φονική έκρηξη στο Μαρί, αντιπροσωπεία του Σωματείου μας με επικεφαλή τον Γενικό Διευθυντή Αυξέντη Ευαγγέλου επισκέφτηκε τον Χριστόδουλο στο σπίτι του στη Δρομολαξιά όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για ολιγοήμερη ανάπαυλα από τη θεραπεία του. Ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία ευχόμαστε και πάλι στον Χριστόδουλο ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επανένταξη του στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής".

Προπώληση εισιτηρίων με ΕΝΠ

"Άρχισε από σήμερα η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΕΝΠ στο ΓΣΖ το Σάββατο 15/11 και ώρα 19:00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ το κανονικό, 12 ευρώ το μαθητικό και ένα ευρώ το παιδικό".

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

"Το Αθλητικό Σωματείο ΑΕΚ Λάρνακας ζητά προσφορές για ενοικίαση του Εστιατορίου/Καφετέριας  του Σωματείου για την περίοδο από 1η Νοεμβρίου, 2011 μέχρι 30 Οκτωβρίου, 2014.

Οι προσφορές πρέπει να είναι σφραγισμένες και να απευθύνονται στο Αθλητικό Σωματείο ΑΕΚ Λάρνακας και να γράφουν πάνω στο φάκελλο:
‘’ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ/ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ’’.

Όρους προσφοράς μπορούν να παραλάβουν  οι ενδιαφερόμενοι από τα Γραφεία του Σωματείου

Οι προσφορές να φθάσουν στα Γραφεία του Σωματείου Κιλκίς 7, Τ.κ.40060,
6015-Λάρνακα το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, 2011 και ώρα 12:00 το μεσημέρι".

AΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ

Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ (ΜΕΣΑ Ο ΧΟΦΛΑΝΤ)



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα