Μοιρασιά στο «Ολίμπικο»

20:56 9/2/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΤΣΙΟ- ΝΑΠΟΛΙ: 1-1
Γήπεδο: Ολίμπικο

Πέντε βαθμούς μακριά από τα Γιουβέντους έμεινε πάλι η Νάπολι που κόλλησε στο 1-1 με τη Λάτσιο.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Ερνάνες έπιασε όμορφο σουτ, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 7' την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Ράντου. Η πίεση των «λατσιάλι έφερε αποτέλεσμα στο 12'. Ο Κονκό έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Φλοκάρι με σουτ από το ύψος της περιοχής, άνοιξε το σκορ. Στο 15' ο Μαρκέτι μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Χάμσικ, ενώ στο 17' ο Ντε Σάνκτις είπε όχι σε σουτ του Καντρέβα. Στο 27ο

λεπτό ο Μαρκέτι είπε όχι σε σουτ του Σουνίγκα, ενώ στο 34' το σουτ του Φλοκάρι, σταμάτησε στο δοκάρι της Νάπολι. Πέντε λεπτά μετά ήταν η σειρά του Καβάνι να βρει δοκάρι, ενώ στο 42' το σουτ του Καντρέβα πέρασε λίγο άουτ και στο 45+2' ο Ντε Σάνκτις είπε όχι σε σουτ του Ερνάνες.

Στο 50' ακυρώθηκε γκολ του Μπιάβα, ενώ 10 λεπτά μετά ο κεραυνός του Ινλέρ έφυγε μόλις άουτ. Στο 76' ο Καμπανιάρο πρόλαβε τον Λούλιτς, που είχε περάσει και τον Ντε Σάνκτις ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Μαρκέτι είπε όχι στον Χάμσικ. Στο 83' ο Μαρκέτι είπε όχι σε κεφαλιά του Πάντεφ ενώ στο 87' απέκρουσε το σουτ του Ινλέρ. Ωστόσο στο 88' και μετά από κόρνερ, ο Καμπανιάρο έφερε στα ίσα τα ματς. Μάλιστα στα καθυστερήσεις, ο Μαρκέτι απέκρουσε σουτ του Πάντεφ από κοντά, ενώ στο 90+1' η κεφαλιά του Φλοκάρι τράντακε το δοκάρι της Νάπολι.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό, Ντίας, Μπιάβα, Ράντου, Γκονζάλες (89' Σάχα), Καντρέβα, Ερνάνες (72' Τσάνα), Λεντέσμα, Μάουρι (18' Λούλιτς), Φλοκάρι.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καναβάρο, Καμπανιάρο, Γκαμπερίνι, Μπεχράμι (45' Ινσίνιε), Σουνίγκα (80' Καλαϊό), Ινλέρ, Μέστο (56' Ελ Καντουρί), Πάντεφ, Καβάνι, Χάμσικ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 2-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Σταντιουμ

Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία, η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0της Φιορεντίνα και θέλει στραβοπάτημα της Νάπολι με τη Λάτσιο.

Στο 10' το σουτ του Μαρκίζιο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στην κόντρα ο Μπουφόν είπε όχι σε σουτ του Γιόβετιτς. Στο 13' ο Μπουφόν απέκρουσε το σουτ του Κουαδράδο, ενώ στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Βιβάνο να πει όχι σε πλασέ του Βούτσινιτς. Ο ρυθμός ήταν εξωφρενικός και στο 16' χρειάστηκε ακόμη μια επέμβαση του Μπουφόν σε σουτ του Κουαδράδο, ενώ στο 18' και ο Βιβιάνο είπε όχι ξανά στον Λιχτστάινερ. Τελικά στο 20' ο Πίρλο έκανε σουτ, η μπάλα βρήκε στον Ρονκάλια και στρώθηκε στον Βούτσινιτς, που από κοντά έκανε το 1-0. Στο 32ο λεπτό ο Βούτσινιτς έχασε απίστευτη ευκαιρία για το 2-0, αλλά στο 41' ο Μάτρι με κεφαλιά μετά από μπαλιά του Βιδάλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 48ο λεπτό το σουτ του Βιδάλ έξυσε τα δοκάρι του Βιβιάνο, ενώ στο 67' ο Μάτρι δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Στο 77' ο Βιβιάνο είπε όχι σε σουτ του Τζιοβίνκο, ενώ στο 85' ο Πογκμπά αστόχησε εξ επαφής.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Πελούζο, Μαρονε, Βιδάλ, Μαρκίζιο, Λιχτστάινερ, Ντε Τσέλιε (59' Κάσερες), Πίρλο, Μάτρι (75' Πογκμπά), Βούτσινιτς (62' Τζιοβίνκο)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Βιβιάνο, Ρονκάλια, Ροντρίγκες, Σάβιτς (46' Τόμοβιτς), Ρομούλο, Βαλέρο, Κουαδράδο, Πισάρο, Πασκουάλ, Τόνι (57' Ελ Χαμνταουί), Γιόβετιτς (74' Λιάγιτς)

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα