Με συγκάτοικο για το σεντόνι η Άιντραχτ

18:45 10/3/2013 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 25η αγωνιστική

Ανόβερο-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-0
Γήπεδο: AWD Arena
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης συμπλήρωσε 504 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να βάλει γκολ μετά και το σημερινό 0-0 κόντρα στο Ανόβερο εκτός έδρας. Η ομάδα της Φρανκφούρτης έχει να σκοράρει από τα τέλη Ιανουαρίου όταν και νίκησε για τελευταία φορά, 2-1 την Χόφενχαϊμ, ωστόσο διατηρεί ελπίδες πρόκρισης για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς βρίσκεται

ισόβαθμη στην τέταρτη θέση με την Σάλκε.
Το παιχνίδι στην AWD Arena δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να αξιοποιήσουν ούτε τις λιγοστές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν με το 0-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Ανόβερο: Ζίλερ, Ποκονιόλι, Σουλτς, Τζουρού, Σαχέντ, Πάντερ (61' Σλάουντραφ), Ντα Σίλβα Πίντο, Χόφμαν, Για Κόναν, Αμπντελάουε (78' Σόμπιχ), Ντιούφ.
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Οσίπκα, Ζαμπράνο, Γιούνγκ, Άντερσον ντε Ολιβέιρα, Μέιερ, Ινούι (90' Λάκιτς), Σβέγκλερ, Σελόζι, Ματμούρ (77' Λάνιγκ), Άιγκνερ (87' Κίτελ)

Στουτγάρδη-Αμβούργο 0-1
Γήπεδο: Mercedes-Benz Arena

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Αμβούργο καθώς επικράτησε της Στουτγάρδης με 1-0 και βρίσκεται πλέον δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης μιας θέσης που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, στο 50ο λεπτό, ο Ρούντνεβς με δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ούλριχ κάνοντας το 1-0 και πετυχαίνοντας το 11ο γκολ του στο εφετινό πρωτάθλημα. Η Στουτγάρδη, που γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα έπειτα από εκείνη κόντρα στην Λάτσιο για το Europa League μεσοβδόμαδα, προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά οι προσπάθειες των Οκαζάκι, Γκέντνερ και Ιμπίσεβιτς δεν βρήκαν στόχο.
Έτσι, η Στουτγάρδη παρέμεινε για 3η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη ενώ το Αμβούργο βρέθηκε στην 6η θέση ένα βαθμό πίσω από την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στουτγάρδη: Ούλριχ, Τάσκι, Νιντερμέιερ, Μπόκα, Ρούντιγκερ, Τραορέ (73' Μακέντα), Γκέντνερ, Χάρνικ, Κβιστ, Χολζχάουζερ (45' Οκαζάκι), Ιμπίσεβιτς
Αμβούργο: Άντλερ, Μπρουμά, Βέστερμαν (64' Ραΐκοβιτς), Ντικμέιερ, Γιάνσεν, Μπαντέλ, Φαν Ντερ Φάαρτ, Ρινκόν, Αόγκο (71' Μιν Σον), Σκιέλμπρεντ (84' Αρσλάν), Ρούντνεβς

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα