Με Ρίκκα στο κέντρο στο Καραϊσκάκη

14:13 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ θα έχει σοβαρές και σημαντικές απουσίες στο Καραϊσκάκη. Ήδη εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Μητρόπουλος, ενώ ο Βλάχος δύσκολα θα προλάβει. Το θετικό είναι ότι υπάρχουν κάποιες ελπίδες για τη συμμετοχή του Τσουμάγκα.
Το βασικό τώρα πάντως είναι πως θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο κέντρο καθώς σε αυτό το ματς δεν θα έχει τον "σκύλο" της στη μεσαία γραμμή. Στη σημερινή προπόνηση

ο Λίνεν έδειξε κάποιες από τις σκέψεις του αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Μητρόπουλος. Και αυτός είναι ο Αντώνης Ρίκκα. Σε άσκηση τακτικής με τους παίκτες να χωρίζονται σε 3 ομάδες των 9 παικτών, o Γερμανός τοποθέτησε στο κέντρο της ίδιας ομάδας τους Φέτση - Ρίκκα και Κορδέρο, Γκερέιρο, χωρίς ωστόσο να δείχνει πρόθεση να επαναφέρει τον ρόμβο! Στην ουσία σκέφτεται ένα 4-5-1, καθώς μπροστά έπαιξε ο Κατίδης με τον Φούντα (ο Πετρόπουλος απουσίαζε, αλλά θα ξεκινήσει λογικά στο Καραϊσκάκη). Στην άμυνα επίσης υπήρχαν τρεις παίκτες: οι Τσουκαλάς, Μπουγαϊδης και Τσούπρος με τον Κουτρουμπή να είναι σε άλλη ομάδα.
Η αυριανή προπόνηση πάντως θα δείξει αρκετά από τις σκέψεις του Λίνεν για το ματς στο Φάληρο, καθώς θα επιχειρήσει να μπει ο Τσουμάγκας, αλλά και ο Πετρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα