Χρυσή Αυγή: Προτείνει εξορία για Αριστερούς στην Μακρόνησο

13:23 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

Εξορία στη Μακρόνησο και καθημερινά γυμνάσια προτείνει η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Ρόδο για τους "Ανθέλληνες Αριστερούς" όπως γράφει χαρακτηριστικά στο facebook.
Η ανάρτηση που προκαλεί ήδη έντονες αντιδράσεις, γράφει: "Τα γυμνάσια θα εκτελούνται σε καθημερινή βάση. Στόχος του προγράμματος είναι οι Ανθέλληνες Αριστεροί να κατανοήσουν την φύση του προγράμματος μέσα απο την σωματική

και ψυχική άσκηση. Αριστερά ''προϊόντα'' που δεν θα εκτελούν εντολές...θα εκτελούνται". Μάλιστα προτείνεται η εξορία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Τατσόπουλου για αναδιαπαιδαγώγηση.
Την ίδια ώρα το βρετανικό κανάλι Channel 4 μετέδωσε ντοκιμαντέρ Έλληνα κινηματογραφιστή στο οποίος εμφανίζεται υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής να λέει για τους μετανάστες στην Ελλάδα πως "είναι πρωτόγονοι, είναι μιάσματα είναι υπάνθρωποι. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η ύπαρξή τους. Είμαστε έτοιμοι ν' ανοίξουμε τους φούρνους να τους κάνουμε σαπούνια. Θα τους έχουμε σαπούνια για τ' αμάξια και για τα πεζοδρόμια, θα φτιάχνουμε λαμπατέρ με το δέρμα τους και τα δόντια τους θα τα πουλάμε στο μοναστηράκι να τα κάνουμε μπεγλέρια να τα πουλάμε στους ξένους".

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ και στην φωτογραφία που ακολουθεί την ανάρτηση στο Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα