Με πίστη, φανέλα και σούπερ έδρα

00:08 16/2/2015 - Πηγή: AEK365

Να αντιμετωπίσει ως ίση προς ίσο τον Παναθηναϊκό, παίρνοντας ώθηση από τον κόσμο της, που αναμένεται να κάνει το ΟΑΚΑ πιο...έδρα από ποτέ*, θέλει η ΑΕΚ.

Οι πράσινοι έχουν γνωρίσει την ήττα στο πρωτάθλημα μόνο στο ΣΕΦ και την Πυλαία και, όπως είναι λογικό, θεωρούνται φαβορί για τη νίκη, την οποία και χρειάζονται για να παραμείνουν δεύτεροι στη βαθμολογία. Προέρχονται δε από μια αγχωτική νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα

και καλούνται να δώσουν τέσσερα ματς αυτό το δεκαήμερο για τρεις διοργανώσεις. Το ευχάριστο για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι η επιστροφή του Νίκου Παππά, εν αντιθέσει με τον Ντράγκαν Σάκοτα, στο απουσιολόγιο του οποίου βρίσκονται τα ονόματα του Ντούσαν Σάκοτα και του Γιώργου Τσιάκου.

Για την ΑΕΚ, που μετρά -για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν- τρεις συναπτές νίκες, ο αγώνας αυτός έχει μεν χαρακτηριστικά γιορτής, ώστοσο άπαντες θέλουν να πετύχουν μια μεγάλη νίκη, υπενθυμίζοντας ότι «η Βασίλισσα επέστρεψε». Εν αντιθέσει με τον α' γύρο, η ομάδα διαθέτει παίκτες όπως ο Ίνγκλις, ο Μενσά-Μπονσού, ο Χέρστον, ο Αθηναίου και ο Ντελινινκάιτις και σε περίπτωση που καταφέρει να κάνει το «μπαμ», που δεν μπόρεσαν τελικά ο Απόλλων και η Κηφισιά, θα πλησιάσει τον 4ο της βαθμολογίας, Άρη, στον ένα βαθμό.

*εισιτήρια θα πωλούνται με 5,10,15 και 30 ευρώ, πλησίον του ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη και στο πάρκινγκ P5, πλησίον του Κλειστού του ΟΑΚΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα