Με οδηγό το Α' μέρος ο ΟΣΦΠ

09:31 7/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στο "Κλ. Βικελίδης" κόντρα στον Άρη θα πρέπει, σύμφωνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, να γίνει ο μπούσουλας του Ολυμπιακού προκειμένου να αγωνίζεται το ίδιο καλά και στα επόμενα παιχνίδια και για μεγαλύτερη διάρκεια αρχής γενομένης από το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ", ο προπονητής

του Ολυμπιακού τόνισε: "Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο μας ημίχρονο. Δεν θυμάμαι τα προηγούμενα. Πάντως, όντως, παίξαμε πολύ καλά και κάναμε πράγματα που ήθελα. Πιέσαμε καλά, κλέψαμε μπάλες, σκοράραμε".

Αναφορικά με το γεγονός ότι σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, ο Βαλβέρδε δήλωσε: "Είναι πολύ ανησυχητικό αυτό που συμβαίνει. Όπως έχω ξαναπεί, οι αντίπαλοι μας δεν μας κάνουν πολλές ευκαιρίες, παρόλα αυτά πετυχαίνουν γκολ. Και πάλι όμως αυτό έγινε... ο ΟΦΗ πέτυχε δυο γκολ με δυο ευκαιρίες. Το ίδιο και ο Άρης... Δείτε τι έγινε στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ. Σε κάθε ματς κάνει 15 με 20 ευκαιρίες για γκολ, αλλά με εμάς έκανε δυο ή τρεις σε όλο το παιχνίδι. Αλλά είμαστε και άτυχοι. Τι μπορείς να κάνει όταν ένα σουτ από τα 20-25 μέτρα μπαίνει γκολ. Είναι περίεργο, αλλά πρέπει να το αλλάξουμε".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Βαλβέρδε τόνισε: "Δεν έχει σημασία πότε θα γίνει το συγκεκριμένο ματς. Δεν είναι πρόβλημα για εμάς. Όταν έρθει η ώρα, θα είμαστε έτοιμοι για τον Παναθηναϊκό. Δεν νομίζω να μας επηρεάσει η διακοπή. Αν και είναι σοβαρό πρόβλημα, που δεν θα έχουμε τόσους πολλούς ποδοσφαιριστές στην διάθεση μας. Θα φύγουν 10-12 ποδοσφαιριστές για τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και δεν θα έχουμε πολύ χρόνο όλοι μαζί. Σκεφτείτε ότι θα φύγουν όλοι οι αμυντικοί μας".

Για τον στόχο του Ολυμπιακού, ο Βαλβέρδε δήλωσε: "Αυτά τα ματς είναι διαφορετικά. Είναι ντέρμπι και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Πάντως, ναι, θα ήθελαν να έχουμε το ίδιο καλή απόδοση όπως στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη. Θα είναι κάτι θετικό. Αν ακια αυτό που έχει σημασία σε αυτά τα ντέρμπι είναι να παίρνεις την νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα